Netflix’e yeni rakip: Amazon Prime

Netflix’e yeni rakip: Amazon Prime

19 ülkede yaklaşık 150 milyon abonesi bulunan Amazon Prime Türkiye'de hizmet vermeye başladı. Daha şimdiden dizi ve film platformu Netflix’e rakip ve alternatif olarak gösterilen Amazon Prime’ın Türkiye’de büyük ilgiyle karşılaşması bekleniyor

Amazon Prime'dan Sorumlu Başkan Jamil Ghani de Türkiye’deki müşterilerin, artık 19 ülkede 150 milyon aboneye erişen ayrıcalıklı üyelik servisi Amazon Prime'ın tüm ayrıcalıklarından faydalanabileceğini aktararak, "Seçili şehirlerde aynı gün ve ertesi gün teslimat hizmeti sunuyoruz. Müşterilerimiz, ayda sadece 7,90 TL karşılığında geniş bir ürün yelpazesini bedava ve hızlı kargo seçenekleriyle satın alabilirken, ödüllü film ve dizi içeriklerinin yanı sıra Prime üyelerine özel indirimlere de erişebilecek. Amazon Prime'ın Türkiye’deki tüketicilerin alışveriş deneyimine değer katacağına inanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

 

AMAZON PRİME'DA NELER VAR?

Amazon Prime üyeliğinin Amazon.com.tr müşterilerine sağladığı fırsatlar arasında şunlar yer alıyor:

 

-Bedava ve hızlı kargo, elektronikten Bilgisayara, Kitaptan Moda, Ev ve Mutfak ürünlerine kadar binlerce geçerli üründe bedava ve hızlı kargo.

-Prime Video, Tom Clancy's Jack Ryan, Good Omens, Modern Love ve The Marvelous Mrs. Maisel’i de içeren Amazon Original TV dizilerinin yanı sıra ‘All or Nothing: Manchester City’, ‘Steven Gerrard’s Make Us Dream’ ve ‘El Corazón de Sergio Ramos’ gibi spor belgesellerine ve ‘The Upside’, ‘The Aeronauts’ gibi Amazon Original filmlerinin de bulunduğu geniş film ve dizi yelpazesine Türkçe altyazı seçeneğiyle erişim.

-Prime Gaming, League of Legends, Teamfight Tactics, Black Desert Mobile gibi oyunlar ve oyun içi içeriklere erişme avantajının yanı sıra her ay ücretsiz oyunlar ve Twitch.tv kanalı aboneliği.

-Özel Fırsatlar, popüler markaların ürünlerinde özel indirimlere erişim.

-Prime Day, sadece Prime üyelerine özel Amazon’un dünya çapında düzenlediği yılın en büyük indirim günleri Prime Day’e özel indirim ve fırsatlara erişim.

 

Amazon Prime hizmetine 30 günlük ücretsiz deneme süresinin ardından,kendi internet adresinden aylık 7,90 TL karşılığında abone olunabiliyor.

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.