New York meydanlarında FETÖ taktiği ters tepti: Stop Gülen!

New York meydanlarında FETÖ taktiği ters tepti: Stop Gülen!

ABD'nin New York kentinde Fetullahçı Terör Örgütü ve elebaşı Fetullah Gülen'in karanlık yüzü hakkında ilan yayınlandı. Ünlü Times Meydanı'nda 'Gülen'i durdurun' ilanını görenler şaşırdı.

New York'un en kalabalık yerlerinden meşhur Times Meydanı'nda bulunan dijital dev ekranda, 'Pensilvania'da yaşıyor. 251 masum insanı katletti. Gülen'i durdurun' ilanlarının yandığı görüldü.

Yerel saat ile 17.30-18.00 (TSİ 01.30-02.00) arası yayınlanan ilan ile FETÖ'nün karanlık yüzü Amerikalılara gösterildi.

FETÖ mensuplarına ait bir grup tarafından mart ayı başında Times Meydanı'na yakın 42. sokak ile 8. Cadde köşesindeki dijital ekrana Türkiye'yi karalamaya yönelik verilen reklam, Türk Amerikan toplumunun şiddetli tepkisine neden olmuştu.

Türk toplumu üyeleri, söz konusu ilanı yayımlayan Outfront Media reklam şirketini telefon ve e-posta ile arayarak protestolarını ifade etmesi üzerine reklam kaldırılmıştı.

Daha sonra 6 Mart'ta, Times Meydanı, Penn Tren istasyonu ve Port Authority otobüs terminali gibi New York'un işlek alanlarında FETÖ'nün karanlık yüzünü ve dünya için oluşturduğu tehdidi anlatan dijital ekranlı kamyonet dolaştırılmıştı.

Kentte 3 gün boyunca dolaşan kamyonetteki dijital ekranda, "Radikal, Yahudi düşmanı aşırılıkçı elebaşı Gülen Pennsylvania'da yaşıyor. Gülen'i durdurun." ifadesinin yer aldığı görülmüştü.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum