New York’taki tek Türk gelinlik markası damgasını vurdu

New York’taki tek Türk gelinlik markası damgasını vurdu

Sade tasarımlarıyla öne çıkan Begüm BDH adlı Türk gelinlik markası, Sonbahar-Kış 2020 Koleksiyonu ile bu yıl üçüncü kez katıldığı New York Bridal Week’te New York’lu moda severlerin beğenisini kazandı.

Sade tasarımlarıyla öne çıkan Begüm BDH adlı Türk gelinlik markası, Sonbahar-Kış 2020 Koleksiyonu ile bu yıl üçüncü kez katıldığı New York Bridal Weekte New Yorklu moda severlerin beğenisini kazandı.

 

Begüm Salihoğlunun ilhamını genç ve sofistike şehirli kadından alan markası Begüm Bridal Design House, Rosa Clara, Rime Arodaky, Randy Fenoli gibi dünyaca ünlü gelinlik markaların yanında tek Türk markası olarak New York Bridal Weekte yer aldı.

 

Begüm BDH Sonbahar-Kış 2020 Koleksiyonundaki minimal çizgiler, trend detaylarla birleşerek sezonun anahtar görünümlerini gözler önüne seriyor. Zamansız, klas ve abartıdan uzak tasarımlar, doğallığın ve akışkanlığın ön plana çıktığı masum ve modern gelinliklerde buluşuyor. Bulut formlu ihtişamlı kol detaylarının göze çarptığı koleksiyonda; organze, tafta, krep, transparan içe desenli danteller ve inci işli tüller kullanıldı.

 

 

Begüm Salihoğlu kimdir?

Begüm Salihoğlu, New York Parsons School of Designda tasarım okudu. 2002-1008 yılları arasında Jil Stuart, Oxford Collections, Via Malaura Paris, Hussein Chalayan ve Alessandro dellAcqua gibi önemli global markalarda çalışan Salihoğlu, 2008 yılından bu yana kendi couture ve gelinlik koleksiyonlarını üretmektedir. Bir çok ulusal ve uluslar arası başarıya imza atan Begüm Salihoğlu, Beyoncenin düzenlediği House of Dereon da birincilik kazanmıştır. 2017 yılından Barcelona Bridal Weeke katılan başarılı tasarımcı Salihoğlu, son üç yıldır New York Bridal Week te yer almakta ve İngiltere, Hong Kong, Kanada, Taiwan, Kore, Çin, New York, Tokyonun gözde gelinlik mağazalarında dünyaca ünlü markalar arasında yer almaktadır.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.