Nihal Olçok: FETÖ'cülerle ortak bir paydamız var! 15 Temmuz delilleri yok edildi

Nihal Olçok: FETÖ'cülerle ortak bir paydamız var! 15 Temmuz delilleri yok edildi

Nihal Olçok, 15 Temmuz'dan sonra yolların yıkandığını ve darbe delillerinin bilerek yok edildiğini iddia etti.

DW Türkçe'de Nevşin Mengü'nün sunduğu Nevşin Mengü ile Bire Bir programının konuğu Nihal Olçok oldu.

 

DW Türkçe'de Nenşin Mengü'nün sorularını yanıtlayan Nihal Olçok, neden Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu yeni oluşumun içinde yer aldığını şu cümlelerle açıkladı:

 

'Ahmet Davutoğlu taziyeye gelmedi taziyede bulundu. Aynı taziyeden hapishaneye gidenler de var. O evden çıkıp tutuklananlar da oldu. Taziye evini kullananlarda oldu.  Ondan sonra sayın Davutoğlu insani olarak devam etti. Benim belkide en çok özlediğim şey buydu. Ben Sayın Davutoğlu'nun o günden bügüne yatırım yaptığına inanmıyorum. En azından Davutoğlu şu an daha az kirlenmiş. Partinin adı belli oldu ama bunu sayın genel başkan açıklasın.'

 

"ABDULLAH'I ARABADAN ATACAKTIM"

 

Nevşi Mengü'nün 'Geçmiş dönemde Davutoğlu Fetullah Gülen'i övmüştü bu sizi rahatsız etmiyor mu?' sorusuna Nihal Olçok, "Ben hiç rastlamadım. Ben Abdullah'ı arabadan indirecektim neredeyse. Abdullah FETÖ'ye FETÖŞ dedi. Benim oradaki refleksim şuydu... Uludağ'dayız arabayı fren yaptım. Döndüm 'O babanın sözü' dedim. Kendin üret kendin. Nihayetinde 80 yaşında bir adamdan bahsediyorsun. 'Babanın bildikleri vardır diyordur. Ama sen bunu söyleyemezsin Abdullah' dedim. Abdullah'a dedim o vurdukları çocuk varya... Nihayetinde 80 yaşında bir adama diyemezsin. Baban bildiği için söylüyor... Sen de bir şey diyeceksen kendin türet. Frene bastım arkaya döndüm bunu bağırdım. Çünkü 'FETÖŞ, TOT.Ş' dedi. Erol Bey de böyle derdi. Bunu bütün siyasi arena bilir. " yanıtını verdi.

 

'DARBE DELİLLERİ YETERSİZDİ'

 

Olçok, oğlu ve eski eşinin 15 Temmuz darbe girişiminde öldürülmeleriyle ilgili soruşturmalarında yetersiz olduğunu savundu. 

 

İşte o açıklamalar:

 

 


siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum