Nihal Olçok'tan Bülent Arınç'a çok sert tepki; "Kabahat sende değil"

Nihal Olçok'tan Bülent Arınç'a çok sert tepki; "Kabahat sende değil"

AK Parti'nin kurucularından eski Meclis Başkanı Bülent Arınç; 15 Temmuz darbe girişimi gecesi eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u kaybeden Nihal Olçok ise Arınç’a çok sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, OHAL ve KHK'larla ilgili Anadolu Ajansı eski Genel Müdürü gazeteci Kemal Öztürk'ün Youtube kanalına konuk oldu.

Arınç, söz konusu programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

KHK'lar için, "Bir faciadır" diyen Arınç, "Çevremde o kadar çok bu felaketi yaşayan insan var ki, ben onlara acıyorum, merhamet ediyorum. Aslında onlardan da özür diliyorum. Evime temizlik yapmaya gelen daire başkanlığından ihraç edilmiş kadını gördükçe, eşi polis ihraç edilmiş başka bir polisi gördükçe ben yerin dibine geçiyorum" diye belirtti.

“KABAHAT SENDE DEĞİL SANA BU SÖZLERİ SÖYLEME HADDİNİ VERENDE”

15 Temmuz darbe girişimi gecesi eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u kaybeden Nihal Olçok ise Arınç’a çok sert tepki gösterdi.

Olçok, sosyal medya hesabından paylaştığı tweette, “Şimdi beni iyi dinleyin sayın #buelentarınc 251 şehitten sadece ikisi Varank ve Olçak dışındakilerin hiçbiri bilmem ne daire başkanı veya bilmem ne halt genel müdürü değildi diye için mi yanmıyor. Kabahat sende değil sana bu sözleri söyleme HADDİNİ verende” ifadelerini kullandı.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.