Nihal Olçok'tan çok konuşulacak çıkış! 'Eşim, Tayyip Bey'i FETÖ konusunda uyarıyordu'

Nihal Olçok'tan çok konuşulacak çıkış! 'Eşim, Tayyip Bey'i FETÖ konusunda uyarıyordu'

Erol Olçok'un eşi Nihal Olçok, eşiyle ilgili, "Tayyip Bey'e gezilere giderken davet ettiği isimlere bakıp 'yine FETÖ'cüleri götürüyorsun' derdi" dedi.

Gelecek Partisi Kurucu Üyelerinden Nihal Olçok, Halk TV'de katıldığı "Seda Selek ile Perdenin Önü Arkası" adlı programa konuk oldu.

Olçok, 15 Temmuz'daki darbe girişiminde hayatını kaybeden AK Parti’nin reklam işlerinden sorumlu eşi Erol Olçok ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki ilişki hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

Nihal Olçok, eşi Erol Olçok’’un Erdoğan’ı Fethullah Gülen için uyardığını savunarak şu ifadeleri kullandı:

 

"Erdoğan'ın gezilere giderken davet ettiği isimlere bakıp 'yine FETÖ'cüleri götürüyorsun' derdi. (FETÖ) O kısaltmaları ilk üreten Erol bey olmuş olabilir. Emasya iptal edilmişken Emasya ile aynı içerikte olan sadece başlığı değiştirilmiş 2010 yılında bu yasa kaldırılmış. Askerin şehirde olaylara müdahalesi... Bunun adı darbe olaylara müdahale falan değil. Zırhlı araçların, mühimmatların boşaltılması... Bu Emasya yerine 23 Haziran 2016'da diğer yasanın geçmesi. Kabak gibi darbe geliyorum diye bağırıyor. Bunu hiç mi kimse okuyamadı? Sonra Meclis'te İsmail Kahraman'la duygusal anlar. Bunların bende bir karşılığı yok."


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.