Nihal Olçok'tan çok konuşulacak iddia! 'FETÖ'cü diye isim verdim aralarında Nureddin Nebati, Berat Albayrak da var'

Nihal Olçok'tan çok konuşulacak iddia! 'FETÖ'cü diye isim verdim aralarında Nureddin Nebati, Berat Albayrak da var'

Nihal Olçok, 15 Temmuz’un ardından 9 kişinin ismini FETÖ ile ilişkili oldukları gerekçesiyle ihbar ettiğini belirtti.

Gelecek Partisi Kurucu Üyesi Nihal Olçok, gerçektivi’de Ali Tarakcı ve Vidin Özyer’in konuğu oldu.

 

Olçok, 15 Temmuz akşamı eşi Erol Olçok’u ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok’u kimin öldürdüğüne ilişkin sorulan soruyla beraber şu ifadeleri kullandı:

 

“Keskin nişancı var efendim, buna sniper diyorlar. Keskin nişancı diyorlar var. Ama bunun ne mahkemede konusu edildi, ne tutanaklarda var. Ama var. Tanıklar var. Sonra tanıklara konuşmayın denildi. Gazilere denildi.

Çünkü bana anlatılan şey, Türk ordusunda böyle bir birim, keskin nişancı olmadığı için devlet ve ordu çok mağdur olurmuş, şöyle olurmuş… Siz böyle bir şey gördünüz, sizi geldi iki üç kişi uyardı diye bu sözleri söylemekten korkuyorsanız ben sizin gaziliğinizi de sorgularım.”

 

NUREDDİN NEBATİ VE BERAT ALBAYRAK'IN İSMİNİ VERDİ

 

15 Temmuz’un akabinde 9 kişiyi FETÖ ile ilişkili oldukları gerekçesiyle ihbar ettiğini belirten Olçok, “TRT beni hiçbir yayınına davet etmedi. Çünkü eski TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, ilk verdiğim listededir. Diyorlar ya ben itirafçıyım 500 kişilik liste verdim. Ben o kadar adam tanımadım ‘FETÖ’cü. Ama 9 kişiyi verdim. 9 kişi hâlâ orada. Bunlardan bir tanesi İbrahim Şahin… Diğer 8’i, altı defa verdim hala orada. Bir tanesi Nureddin Nebati yani… Ondan sonra çıktı, 15 Temmuz Vakfı başkanı yaptılar Nureddin Nebati’yi. Berat Albayrak da var 9 kişi içinde." dedi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.