Nihat Genç: Davutoğlu savaş suçlusu olarak yargılanacak!

Nihat Genç: Davutoğlu savaş suçlusu olarak yargılanacak!

Gazeteci Nihat Genç kendisine ait Youtube kanalından gündeme dair açıklamalarda bulundu. Genç Davutoğlu için “ savaş suçlusu olarak yargılanacak” iddiasında bulundu.

Gazeteci Nihat Genç Youtube aracılığı ile yayınladığı konuşmasında birçok konuda önemli açıklamalarda ve iddialarda bulundu.

Yeni Parti kuracağı açıklanan Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu eleştiren Genç, Kaftancıoğlu’nun ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun PKK katliamlarını ve sabotajlarını eleştirmemesini gündeme taşıdı.

Konuşmasında ODA TV’nin yanlış bir yola girdiğini söyleyen genç “artık burada yazmayacağım”ifadelerini kullandı.

 

Gazeteci Nihat Genç Davutoğlu’na yönelik eleştirilerini sürdürdüğü konuşmasında şok bir iddiada bulundu.

 

DAVUTOĞLU SAVAŞ SUÇLUSU OLARAK YARGILANACAK

Sputnik tarafından işlerine son verilen gazeteciler ile ilgili olarak; Davutoğlu’nun bu röportajı yapmasının yanlış olduğunu belirten Genç, “ Davutoğlu Rus uçağını ben düşürdüm diyerek Rus’ların gururunu kırmıştır” dedi.

Genç; “Davutoğlu hiç utanmadan, rezilce,sinsi sinsi onu dedim bunu dedim”. İfadelerini kullanarak şöyle devam etti.

“Davutoğlu şunu bilmiyor. Şu anda eleştirdiği hükümet onu koruyor. Siyasi hükümet bir gün sona erdiği takdirde, onun takipçileri de, yandaşları da iyi bilsin, Davutoğlu savaş suçlusu olarak yargılanacak, savaş suçlusu. Vahşi Sırp soykırımcıların yargılandığı gibi savaş suçlusu olarak yargılanacak, aynı şekilde yargılanacak Davutoğlu. Siz neden bahsediyorsunuz? 5 milyon insanın göçüne, 1-2 milyon insanın ölümüne sebep olmuş ama hala konuşmaya çalışıyor, bunlar olacak şey değildir.

 

Siyasetcafe.com

 

 

İşte Nihat Genç’in o konuşması

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.