Nihat Genç: Dünya ihtilali geliyor, şirketlerin köpeği değiliz!

Nihat Genç: Dünya ihtilali geliyor, şirketlerin köpeği değiliz!

Gazetece Yazar Nihat Genç, Yotube üzerinden kurduğu kendi kanalı Veryansın TV’den insanlığın şirketlerin kölesi yapılmak istendiğini ve dünyanın tarihin en büyük ihtilaline doğru gittiğini söyledi.

ÇARPIŞMA DİZİSİNE SUÇ DUYURUSU

Gazeteci Yazar Nihat Genç, Show TV’de yayınlanan ve FETÖ şifrelerinin verildiğini söylediği Çarpışma dizisiyle ilgili Savcılara suç duyurusunda bulundu.

Youtube üzerinden kurduğu kendi kanalı Veryansın TV’den Marş serisinin 13.sünü gerçekleştiren Genç, Çarpışma dizisi hakkında FETÖ şifreleri verdiğini iddia etmiş ve bunun belgelerini sunmuştu. Çarpışma dizisinin yapımcısı olan AY Yapım da Nihat Genç hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını ilan etmişlerdi.

SEVİLAY YILMAN’A GÖNDERME

Ankara’daki YHT faciasının da bir FETÖ suikasti olduğunu ifade eden Nihat Genç hakkında Habertürk yazarı Sevilay Yılman da “bitımarlık” yani tımarhanelik demişti.

Nihat Genç kendi gerçekleştirdiği Marş 13 programında hakkında bugüne kadar her hangi bir suç duyurusu girişimi olmadığını ifade ederek, “Daha önce de söyledim. Suç duyurusunda bulunamazlar. Çünkü açıkça ifşa edildiler. Asıl biz savcıları göreve çağırıyoruz. Gılgan suratlı Sevilaylar da dinlesin” dedi.

DÜNYA İHTİLALİ GELİYOR

Gazeteci yazar Nihat Genç’in Veryansın TV’den gazeteci Erdem Atay ile gerçekleştirdiği Marş 13 söyleşisinde dünyanın küresel şirketlerin egemenliğinde inim inim inlediğini ve insanlığın Fransız İhtilali’nden daha büyük bir ayaklanmaya doğru gittiğini söyledi.

Şirketlerin insanlığın erkekliğini aldığını ve dünyayı bir sömürü alanı haline getirdiğini ifade eden Genç, “Buradaki erkekliği ‘erk’ anlamında söylüyorum. Devletlerin ve insanların şirketlerle mücade etmek zorunluluğu var. Şirketlerin köpeği değiliz” dedi.

Nihat Genç’in Youtube üzerinden gerçekleştirdiği Veryansın TV’deki Marş 13 programı şöyle:

Hakan Sönmez

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.