Nihat Genç FETÖ’cüleri yine çıldırttı: CIA’nın ponpon kızları!

Nihat Genç FETÖ’cüleri yine çıldırttı: CIA’nın ponpon kızları!

Akın İpek’ten ele geçirilen 1000 kişilik FETÖ’nün “cennet listesi”nin ellerinde olduğunu açıklayan Gazeteci Yazar Nihat Genç, Türk Milleti için bağımsız ve bağlantısız mücadeleden asla vazgeçmeyeceklerini ilan etti.

“FETÖ’NÜN CENNET LİSTESİ ELİMİZDE”

Youtube’da kendi kanalı Veryansın TV’den gazeteci Erdem Atay ile Marş 10’u gerçekleştiren usta gazeteci ve yazar Nihat Genç kendilerine yönelik FETÖ’cü tehditlerden yılmayacağını ve Türk Milleti için bağımsız, bağlantısız mücadeleden bir adım geri durmayacaklarını ilan ederek, FETÖ’nün Akın İpek’ten çıkan 1000 kişilik “cennet listesi”nin ellerinde olduğunu ilan etti.

“TÜRK MİLLETİ ASLA AFFETMEYECEK”

Genç’in bir önceki Marş 9 programında FETÖ’nün Türk Milleti’nin tarihi düşmanlarının bile önüne geçtiğini, mahkemelerin sonucunda 5-10 on yıl gibi cezalar alsalar bile asla affedilmeyeceklerini ve hak ettiği cezaları muhakkak alacaklarını söylemesinin ardından başta Tuncay Opçin gibi FETÖ’cü hesaplar tarafından hakaret ve “ırkçı faşist, soykırımcı” suçlamalarına maruz kalmıştı.

“CHP VE İYİ PARTİ’YLE MUHALEFET OLMAZ”

Nihat Genç, FETÖ’nün muhalefetin içerisine konumlandığını ve Türkiye’de Amerikancı muhalefetin Türk Milleti’nin bağımsızlığına karşı hareket ettiğini söylediği Marş 10’da, CHP ve İYİ Parti’nin de bu düzene göre davrandığını söyledi.

Nihat Genç’in kendi kanalı Veryansın TV’den yayınlananan Marş 10’daki konuşmaları şöyle:

Hakan Sönmez

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum