Nihat Genç’in CHP kavgası sürüyor: Sevr açılımı!

Nihat Genç’in CHP kavgası sürüyor: Sevr açılımı!

“Birgün Ayman, Onur Öymenleri kovup yerine Eren Erdem, Mehmet Bekaroğullarını getiren yeni CHP. Biz eğilmedik satmadık ama siz işte Pkk'yla anlaşıp Sevr'den beter maddeleri bildirinize yazmışsınız.”

CHP’nin seçim beyannamesinde geçen yerinden yönetim ve özerklik maddelerine gazeteci yazar Nihat Genç’ten büyük tepki gelmeye devam ediyor.

Genç, yazılarıyla yaptığı eleştirilerin yanında twitter sayfasından da CHP’yi ve Kılıçdaroğlu’nu topa tuttu ve hazırlanan seçim beyannamesinin Serv’den beter olduğunu yazdı.

Düne kadar FETÖ’nün Zaman ve Samanyolu gibi yayın organlarının kapılarında yatan CHP’li Mahmut Tanal’ın “Sen de haklısın @nihadagenc basın özgürlüğü tadına doya doya kalem oynatabileceğin tek siyasi lider Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu. Ancak seçim bildirgesini hiç okumadığın,bilgi vermeden sadece küfretmenden belli. Peki sana bu yazıyı kim yazdırdı?” yazısına, 1- Kemal Bey’e hakettiği cevabı verdik, ses Mahmut Tanal'dan geldi. Bildiriyi okumadığımızı söylemiş... 2- Bildirinizi okudum, “doğudaki madenleri (PKK'nın) yerel eyalet parlementosuna vereceğiz” ifadeleri dahi var. 3- Bu bildiriyi sizi Zaman Gazetesi’ne gönderenler yazmış. diyen Nihat Genç, CHP’ye yönelik ağır sözlerini paylaşmaya devam etti.

CHP seçmeninin öküz yerine konulmak istendiğini ve bölücü etnik programın afişe edildiğini yazan Genç, kendilerinin bağımsız cumhuriyetçi CHP’li olduklarını, ancak Mahmut Tanal ve ihanet bildirgesini yazanların yeni CHP’li olduklarını ifade etti.

Ulusalcı ve Cumhuriyetçilerin CHP’den kovulduğunu kalanların da PKK ile anlaşarak Sevr’den beter maddeleri bildiriye koyduklarını belirten Nihat Genç, şunları yazdı:

“Birgün Ayman Onur Öymenleri kovup yerine Eren erdem Mehmet bekaroğullarını getiren yeni CHP. Biz eğilmedik satmadık ama siz işte Pkk'yla anlaşıp Sevr'den beter maddeleri bildirinize yazmışsınız. Bu alçaklık artık tescillenip tarihe geçmiştir ve tarih sizi ali Kemal'ler vahdettinlerin fetöcülerin yanına çoktan koymuştur.”

İşte Nihat Genç’in konuya ilişkin flaş paylaşımları:

genc.pnggenc1.pnggenc2.pnggenc3.png

İŞTE SEVR ANLAŞMASI İŞTE CHP'NİN ÇÖZÜLÜM BİLDİRGESİ

sevr.jpgsevr1.jpg

Hakan Sönmez          siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.