Nihat Genç’ten Can Ataklı’ya sert karşılık: Tek tek açıkla, elimiz armut toplamıyor!

Nihat Genç’ten Can Ataklı’ya sert karşılık: Tek tek açıkla, elimiz armut toplamıyor!

Odatv’den ayrıldığını bildiren gazeteci yazar Nihat Genç, kendisine “bir düşün acaba benden bir hata var mı?” diyen gazeteci Can Ataklı’ya sert cevap verdi.

Paris’te öldürülen terör örgütü PKK’nın kurucularından Sakine Cansız’a verdiği destek ile bilinen ve devlete “katil” diyen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na açıktan destek veren Odatv’den ayrıldığını ve artık yazmayacağını açıklayan ünlü gazeteci yazar Nihat Genç’e farklı çevrelerden hem destek hem de eleştiri geliyor.

Genç, Youtube üzerinden kurduğu kendi kanalı Veryansın TV’de gazeteci Erdem Atay ile gerçekleştirdiği programda CHP’nin bölücü açılım politikalarının yeni takipçisi olduğunu ifade ederek, Canan Kaftancıoğlu’nu kast ederek, terör destekleyicilerinden, etnik milliyetçilerden ulusal kahraman çıkarılamayacağını söylemişti.

CAN ATAKLI’DAN NİHAT GENÇ’E ELEŞTİRİ

Odatv’nin de artık Birgün gibi yeni CHP’nin bileşenlerine dahil olduğu eleştirisini yönelten Nihat Genç böyle bir ortamda artık Odatv’de yazamayacağını da ilan etmişti.

Nihat Genç kendisine ait sosyal medya hesabından ”Halk TV Ayşenur Arslan programı 12.15, Kaftancıoğlu, çözüm sürecini başlattığını ilan etti, çözümün ‘Demokratik İttifak’ bileşenlerinin beklentisi olduğunu söyledi, başta İmamoğlu’na oy verenler, CHP, İyi parti, Saadet, Halk TV’ye Sözcü, ODA TV’ye Cumhuriyet’e hayırlı olsun…” ifadelerini kullanmıştı.

Tele 1 TV yorumcusu ve Korkusuz yazarı gazeteci Can Ataklı Twitter hesabından yaptığı açıklamada Nihat Genç’in açıklamalarına tepki göstererek “Sevgili Nihat Genç; lütfen bu twitinin altındaki yorumlara bir bak. Ne kadar az destek olduğunu göreceksin. Eleştirenlerin hepsini trol veya hain olarak değerlendirmek mümkün mü? Bir düşün ne olur "acaba bende de bir hata var mı?" diye.” dedi.

NİHAT GENÇ’TEN CAN ATAKLI’YA SERT KARŞILIK

Gazeteci Ataklı’nın eleştirisine Nihat Genç’ten anında karşılık geldi. Genç Twitter hesabından yaptığı açıklamada Ataklı’yı açık ve dürüst olmaya çağırdı ve “Buyrun ben buradayım, hodri meydan, lafı yuvarlamadan karambola getirmeden açıkça söyleyin biz de neymiş hatamız görür düzeltir ya da cevap veririz” dedi.

Nihat Genç’in açıklamaları şöyle:

“Can Ataklı bey! Gazetecisiniz, pekala tv'nizde ve köşenizde hatalarımı söyleyebilir, istediğiniz dozda eleştiri yapabilirsiniz, açık dürüst şekilde bir bir sıralarsanız biz de hatalarımızı öğrenmiş oluruz. Yürekli gazeteciler net ve harbi konuşur sevmediği şeyleri tek tek söyler.

Buyrun ben buradayım,hodri meydan, lafı yuvarlamadan karambola getirmeden açıkça söyleyin biz de neymiş hatamız görür düzeltir ya da cevap veririz.

Soylu insanlar onur ve haysiyet ve yazarlık kariyerleri için 'açık' 'anlaşılır' konuşur, cevabınızı bekliyorum, attığınız lafı argüman ve kanıt ve neyse görüşlerinizle desteklemeyip kaçarsanız, bizim de elimiz armut toplamıyor.

Üstelik izleyiciler bir trolle yazar arasındaki farkları öğrenmiş olup, neşeleri yerine gelir.”

NİHAT GENÇ TV’DEN SONRA KENDİ SİTESİNİ DE KURUYOR

Gazeteci Yazar Nihat Genç Youtube üzerinden kendi kanalı Veryansın TV’yi kurmuştu. Veryansın TV’nin çok kısa bir süre içerisinde abone sayısı 100 bine yaklaştı.

Odatv’den ayrıldığını açıklayan ünlü gazeteci yazar Nihat Genç’in şimdi de kendi haber sitesini kuracağı ifade ediliyor. Nihan Genç’in kuracağı ve bir vatanseverler platformu haline geleceği belirtilen haber sitesinin adının ise veryansıntv.com olacak.

 

canatakli.png

nihat1.pngnihat2.pngnihat3.pngnihat4.png

 

 

Hakan Sönmez

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.