Nihat Genç’ten Fatih Portakal’a açık destek, Hulusi Akar bombası: Nihayet bağırabildi!

Nihat Genç’ten Fatih Portakal’a açık destek, Hulusi Akar bombası: Nihayet bağırabildi!

Gazeteci Yazar Nihat Genç, Youtube’da kurduğu ve abone sayısı şimdiden 10 bini aşan kendi kanalı Veryansın TV’den FOX TV’nin sunucusu Fatih Portakal’a sahip çıktı ve flaş açıklamalarda bulundu.

FOX TV’nin haber programının sunucusu Fatih Portakal, Fransa’da Paris’te gerçekleşen Sarı Yelekliler eyleminin Türkiye’de gerçekleşmesinin zor olduğunu iddia ederek televizyondan vatandaşları “sokağa çıkmaya” davet etmişti.

Portakal’ın bu çıkışıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eleştirilerine muhatap olmuştu. Erdoğan, Fatih Portakal için meydanlarda yaptığı konuşmada “Sen seni bil sen seni, bilmez isen sen seni patlatırlar enseni” demişti.

Erdoğan’ın Fatih Portakal’a yönelik sözleri kamuoyunda da tepki ve eleştirilere neden olmuştu.

“BUNLAR ÇİRKİN ŞEYLER”

Gazeteci Yazar Nihat Genç Yotube’de kurduğu kendi kanalı Veryansın TV’de yaptığı son programında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Fatih Portakal’a yönelik sözlerini değerlendirdi.

Genç; “Cumhurbaşkanımız’ın Fatih Portakal’a yönelik tehdit edici sözlerini asla kabul etmiyoruz. Cumhurbaşkanımızın bu sözlerini kendisine iade ederiz. Siz bu ülkenin yazarına çizerine Cumhurbaşkanı makamından bu şekilde tehdit fırlatırsanız. Bunlar bir şekilde size geri döner. Bunlar çirkin şeyler.” dedi.

HULUSİ AKAR’IN BAĞIRMASINDAN MEMNUNUM

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın TBMM’de CHP’li Özgür Özel ile girdiği tartışmayı da değerlendiren Nihat Genç Veryansın TV’den şunları söyledi:

“İlk defa Hulusi Akar’ın bağırdığını gördüm. Bağırınca da bayağı hoşuma gitti. Ben Hulusi Akar’ı sürekli eleştiriyorum. Ama bağırınca bayağı bir canlı gördüm onu. Sürekli bağırsın. Bağırma insani bir şeydir. Nihayet kendine gelir, insan olur. Sinsi içine kapanık insanları kimse sevmez. Biz de sevmeyiz” dedi.

SADİ SOMUNCUOĞLU’NUN MİLLİ DÜŞÜNCE MERKEZİ’NDE NELER OLUYOR?

Nihat Genç, İYİ Parti’de Meral Akşener’in konuşma metinlerini hazırladığı söylenen Bahadır Dinçaslan’ın başını çektiği NATO Gençlik Konseyi’nin Sadi Somuncuoğlu’nun Başkanlığını yaptığı Milli Düşünce Merkezi’nde program yapmasına yönelik eleştirler de getirdi.

Nihat Genç’in kendi kanalı Veryansın TV’den yaptığı açıklamalar şöyle:

Hakan Sönmez

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.