Nihat Genç’ten flaş paylaşım: İmamoğlu, Kaftancıoğu, Kavuncu, işte yesyeni Türkiye

Nihat Genç’ten flaş paylaşım: İmamoğlu, Kaftancıoğu, Kavuncu, işte yesyeni Türkiye

“Yesyeni en yeni Türkiye'nin fotoğrafı bir yanında CIA ajanı Enver Altaylı'nın yeğeni öbür yanı HDP liberal CHP karışımı”

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Satuk Buğra Kavuncu’nun beraber verdikleri fotoğrafa gazeteci yazar Nihat Genç’ten flaş bir yorum geldi.

“YESYENİ TÜRKİYE FOTOĞRAFI”

Genç, Twitter hesabından üçlünün fotoğrafını “Yesyeni en yeni Türkiye'nin fotoğrafı bir yanında CIA ajanı Enver Altaylı'nın yeğeni öbür yanı hdp liberal CHP karışımı” sözleriyle yayınladı.

 

İLGİNÇ KARIŞIM

CHP’nin İstanbul Belediye Başkan adayı olan Ekrem İmamoğlu’nun bir tarafında olan, CHP’nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu HDP ve aşırı sol örgütlere olan destek ve yakınlığıyla biliyordu. İmamoğlu’nun öbür tarafındaki isim ise daha önceden Genel Başkan Yardımcısı iken İstanbul İl Başkanlığı’na getirilen adı Panama Belgelerinde “gizli zenginlerden” olarak geçen Satuk Buğra Kavuncu da CIA ajanı olarak bilinen ve halen FETÖ’den tutuklu olan Enver Altaylı’nın yeğeni.

Youtube üzerinden yayınlanan kendi kanalını Veryansın TV’yi kuran gazeteci yazar Nihat Genç’in paylaşımı şöyle:

 

genc.jpg

 

HAKAN SÖZNMEZ

SİYASETCAFE.COM

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.