Nihat Genç’ten muhteşem bir isyan yazısı: NATO’cu milliyetçiler

Nihat Genç’ten muhteşem bir isyan yazısı: NATO’cu milliyetçiler

Usta gazeteci yazar Nihat Genç, Türk Milliyetçilerinin içerisine çöreklenmiş NATO’cuları yazdı ve isim vermeden İYİ Parti’ye çok ağır sözlerle yüklendi, adreslerini verdi.

“Gazeteci Güler Kömürcü bir tweet attı, diyor ki; Ahad Andican'la DC'de Ruzi Nazar'ın evinde görüşmüştük, diye. Ruzi Nazar CIA'nın Orta-Doğu istasyon şefi. CIA ajanlığını kendi deklare eden Enver Altaylı'yı yetiştiren manevi babası, şimdi içerde.” diyen Nihat Genç,Enver Altaylı’nın ifadelerinin basına da yansıdığını belirterek, “FETÖ'ye mektuplar yazıyor, Kaşif Kozinoğlu'nu şikayet ediyor, sonra malum Kaşif Kozinoğlu'nun gizemli ölümü... Bin ayrı ihanet, geçin bunları, özetle, şimdi, şu organizasyona bakar mısınız?” sözleriyle NATO’cu milliyetçileri ifşa etti.

Nihat Genç’in tarihe kaydı düşecek ve çok ses getirecek olan Odatv’deki yazısı şöyle:

“Bir çoğuyla eski arkadaşlığımız var, oturup söylüyoruz, zaman zaman saflıklarına şaşırıyorum. Bir çoğunu yeni tanıyorum, ilk intibam temiz dürüst çocuklar, sonra, arka kapılar açılıyor, duydukların gördüklerin karşısında olamaz diyorsun.

12 Eylül sonrası toplum olarak ne dedik, bizi kim kullandı, bu kardeş kavgasını kimler tezgahladı, CIA'ya kadar isimlerini kovalıyoruz. Artık bu hain isimleri kanıt belge ortada hepimiz biliyoruz.

12 Eylül sonrası günlerde yere düşen gencecik arkadaşlarımızın cesetleri başında söz verdik, kendimize, bizden sonraki kuşaklara bu hainlerin bu CIA'cıların isimlerini oyunlarını söylemek boynumuzun borcu olsun, diye.

Biz medyayı ele geçiren hain neoliberal kuşaktan fırsat bulup yer bulup söyleyene kadar ikinci kuşak CIA'cılar FETÖ geldi, şimdi, üçüncü bir kuşak kaldığı yerden “aynı” damardan hala falan malum partilerde etkili pozisyonlarda.

Gazeteci Güler Kömürcü bir tweet attı, diyor ki; Ahad Andican'la DC'de Ruzi Nazar'ın evinde görüşmüştük, diye. Ruzi Nazar CIA'nın Orta-Doğu istasyon şefi. CIA ajanlığını kendi deklare eden Enver Altaylı'yı yetiştiren manevi babası, şimdi içerde. İfadeleri basına da yansıdı, FETÖ'ye mektuplar yazıyor, Kaşif Kozinoğlu'nu şikayet ediyor, sonra malum Kaşif Kozinoğlu'nun gizemli ölümü... Bin ayrı ihanet, geçin bunları, özetle, şimdi, şu organizasyona bakar mısınız?

NATO'nun Partisi, Amerika'nın Partisi, hepsi uyar.

Nasıl bu kadar göstere göstere aleni CIA PARTİSİ kurabiliyorlar.

Vallahi de billahi de partilerinden değil cüretkarlıklarından korkuyorum.

CIA Ortadoğu İstasyon Şefi Ruzi Nazar'ın adamı partinin GRUP BAŞKANI.

Ruzi Nazar'ın oğlundan çok sevdiği Enver Altaylı'nın yeğeni partinin SÖZCÜSÜ.

NATO Gençlik Konseyi başkanı, liderin METİN YAZARI. (Siyaset Cafe adlı sitede darbe gecesine dair tweetlerini görünce ödüm koptu, bu saf temiz delikanlı çocuklar, bu fikirlere nasıl geldi, kim getirdi?)

Ve tüzüğünde eleştirilere rağmen inatla NATO’CUYUZ vurgusu.

Ve bu yapı henüz şekillenmeden, safça kanıp aldanıp sonra zehir zemberek itiraflarda bulunup istifa etmiş, kamuoyunun yakından tanıdığı birçok milliyetçi simaya rağmen hala bu yapıda kalanlar bu çok enteresan YAPILANMA'yı neden görmezler!

NATO’cu Türkçülük, NATO’cu milliyetçilik, diye bir şey var, özellikle “saf” milliyetçileri uyandırmak için ısrarla bu NATO’cu Türkçüler'i ayırdeden yazılar yazıyoruz, parti içinde FETÖ’cülerle CIA’cı Türkçüler birlikte hareket ediyorlar.

Dışardan görünüşte milliyetçiliğinden şüphe etmeyeceğimiz birçok kalem, ya CIA'nın Türkçüler'ini ifşa edecek yerleri imkanları güçleri yok ya da dıngıllarında değil, tıpkı “AKP içindeki FETÖ’cüler neden temizlenmiyor” sorusu gibi…

Çok geçmedi sloganlara heyecana saflıkla ya da gafletle aldanıp gelmiş saftirik milliyetçiler bir bir ayıklanıp temizlendi ve yerleri yine NATO’CU TÜRKÇÜLER yerleştirildi.

İyisi kötüsü millisi ajanı yerlisi FETÖ’cüsü CIA’sı iç içe düğüm olmuşlar.

SEN BUSUN TÜRKİYE

Çoğunu çok iyi yakından tanıyorum, CIA unsurlarına karşı nedense bugüne kadar oturup bir öz eleştiri bir itiraf bir pişmanlık bir oyuna geldik diye bir açıklamalarını hala görmedik.

Bu “asla konuşmayan” bu “kol kırılır yen içinde” diyen zihniyet olduğu müddetçe CIA’cı Türkçüler bir ölür bin dirilir; eskisinden daha güçlü partileri sivil kurumları etrafımızı milliyetçilik yaygarasıyla yine sararlar.

Biz de o karanlık içinde bir ömür yaşadık, işte geldik gidiyoruz, karamsarlığım o ki bu yapı “asla ölmeyecek.”

Hatta NATO milliyetçiliği öylesine içselleşmiş ki, artık bu yapının ajanlar tarafından değil NATO’cu milliyetçilik kendi başına kimseden yardım almadan kendi kendini örgütlediğini düşünüyorum. Ey yabancı elçiler sizler zahmet etmeyin tohumlarınız çoktandır kendi kendini doğurup çoğalıyor.

Ya da aptallık ve saflık artık suç kategorisine sokulmalı, bıktık artık bu saftirik milliyetçilikten.

Ne saftiriği? Moron, embesil, aptal, dangalak, ahmak, bir sürü kategori var, hepsi “Turan” lafını duyar duymaz CIA'nın NATO'nun FETÖ'nün yanında bölük bölük saf tutuyor.

Uzaylı istilası gibi Türkiye'de altmış yıldır CIA istilası var, Türkçü’sünden FETÖ’cüsüne Açılım ve BOP başkanlığı günlerine kadar İslamcı siyasetlerin her birinde hatta CHP'sine kadar görüp yaşadığımız gibi, her tarafımızı “b.k” götürüyor.

Temizlemeye de kalkmayın, zaten gücünüz de yetmez, böyle kalsın.

CIA’nın maskeli balosu, her yeni dönemde siyaset balosuna girebilmek için bu maskeleri içimizden birileri gönüllü takıyor.

Maske bir gün BOP başkanlığı oluyor, bir gün Türkçe olimpiyatları, bir gün Turan Türkçülük, 28 Şubat günlerinde NATO’cu subaylarımız eliyle maske bir gün Kemalist ve Atatürkçü oluyor.

Ayıklamak mümkün değil, bırakın dağınık kalsın.

Bunu söylemek çok ağrıma gidiyor ama, böyle: Sen busun Türkiye!

Milli bir ateşi yerli bir direnişi ve heyecanı, kendine ve sadece topraklarına güveni, arayacak bulacak sivil kurumlardan aydınlardan partilerden çok uzaklardasın.

Ama nedense başkalarına dışarıya yabancıya bağlanmak ve köpekçe güvenmek konusunda çok ama çok “tutarlısın…

Öyle tutarlılar ki artık maskeli siyaset balosu en birinci sınıf sanat eserimiz: NATO’cu yapılar Mozart operaları gibi sarsıcı güzellikte, o ne kurultay o ne demokrasi çıkışları (?)

NATO’cu yapılara bu aşırı düşkünlüğümüz patolojik değil artık Hegelci bütüncül bir yapı.

En komünist yapılar bile PKK'ya düşkünlükleriyle aynı NATO'nun parçası, hepimiz bir şekilde bu yapının çözülmez ayrışmaz parçaları oluverdik.

Bu büyük güçlere boyun eğmişliğimiz yüzünden “medeniyet”le de temas kuramıyoruz.

(Mesela bizler bu yapıların oluşturduğu siyasetler içinde Amazon ormanlarında kimseyle ve uygarlıkla temas kurmamış dünyaya yabancı ilkel yerliler gibi karşılanıyoruz.)

Bu hain yapılardan bir başımızı kaldırıp medeniyetle bir temas kurmayı öğrenebilsek tekniğin çalışmanın üretmenin atelyenin fabrikanın tarlanın içine gireceğiz, ama bu yapılara bağlanmanın acil siyasi getirileri yüzünden işe üretime merak'a fırsat bulamıyoruz.

Bir yazar olarak mesela bu CHP'de AKP'de ötede berideki insanlara heyecanla yerli milli bir şeyler anlattığımda yüzüme şöyle bakıyorlar, bir uzaylının çok düşük zekalı dünyalıya bakışı gibi, ve çoğu kez acıyarak: senin imkanın yok, senin sayın az.

Ben de tarihe müdahale edecek yerli gücün yoksa bu tarihler seni kölelik dışında kardeş kavgası dışında yaşatmazlar, diyorum.

Israrla, karıncaya nal takacak kadar incelmiş gözlerin ve mahir ellerin yoksa...

O gözler zaten iyi kötüyü ajanı haini doğruyu yanlışı seksen yıldır ayırdedemiyor bir yüzyıl daha köleliğinden habersiz irade koyamadan nice nesiller (12 Eylül'de kırdırılanlar gibi, FETÖ kuşağı gibi) heba olur gider.

Kerkük gözlerinizin önünde mahvoldu seyrettiniz, Kırım'ı seyrettiniz. Doğu Türkistan'da milyonlar öldürüldü seyrettiniz, milyonlarca arap kardeşimizi, nicesini seyrettiniz, ve milyonlarca kardeşinizin ölümü karşısında sizi köpek yapan ABD karşınıza, bir tek papazı koyuyor, ve hala seyrediyorsunuz.

Orta-Doğu'da ve Türk dünyasında madenleriniz ve petrolleriniz elinizden alınır, siz sadece “seyredersiniz.

Seyirci özne değildir seyircinin anlamı da yoktur seyirci bir irade değildir.

Seyircinin eline bir zaman BOP başkanlığı ya da barış demokrasi özgürlük ya da bir zaman Turan-Türkçülük sloganları vererek bir millet bir irade inşa edemezsiniz.

Seyirci, çevrilen filme bakıp, çevrilen filmden etkilenip, hep çevrilen filmi konuşup, birbirine düşman olup her yeni dönem birbirini gırtlaklıyor.

Kendi filminizi kendiniz çekecek bir hikayeniz bir iradeniz yoksa, siyasete liderliğe neden merak sararsınız?

Türk ordusunu tasfiye ettiniz doymadınız mı, hukuk sistemini paramparça ettiniz doymadınız mı, PKK'yla savaşta onbinlerce ölü, doymadınız mı? İslamcı laik herkes herkesle ve bütün komşularımızla düşman oluverdik, doymadınız mı?

Komşularımız ve birbirimizle her yöne her şekilde savaştık içimizde dört milyon mülteci hala savaşıyoruz, doymadınız mı?

Sıcak parayı kapitalizmi NATO'yu CIA'yı doyurmak mümkün mü?”

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum