Nihat Genç’ten tarihi çağrı: Vatanseverler Hareketi’ni başlatıyorum

Nihat Genç’ten tarihi çağrı: Vatanseverler Hareketi’ni başlatıyorum

Ünlü gazeteci yazar Nihat Genç, yeni parti hazırlığında olduklarını Youtube’de kendi kanalı Veryansın TV’den duyurdu. Genç, "Atınız yoksa yarışı kazanamazsınız. 'Vatanseverler' diye yola çıkacağız" dedi.

Gazeteci Yazar Nihat Genç Youtube'da kurduğu kendi kanalı Veryansın TV’den Türkiye'deki partilerin çürüdüğünü ifade ederek, "Atınız yoksa yarışı kazanamazsınız. 'Vatanseverler' diye yola çıkacağız" deyip yeni bir partinin mesajını verdi.

"VATANSEVERLER HAREKETİ'Nİ BAŞLATIYORUM"

Nihat Genç, başlattığı siyasallaşmanın adını “Vatanseverler Hareketi” olarak ilan etti. Türkiye’de siyasetin ve kurumlarının çürüdüğünü ve Türk Milletini temsil etmekten uzaklaştığını belirterek şunları söyledi: “Yıllarca FETÖ'nün, PKK'nın karşısında durmuş, yüzlerce arkadaşımız var. Bunların hepsinin ahlaki duruşu sağlam; doktor, sanatçı, öğretmen ve bilim adamı... Büyüyebildiğimiz kadar büyümek ve bu isimleri halkımıza tanıtmak istiyoruz. Ama bir adımızın olması lazım: Vatanseverler... Atınız yoksa yarışı kazanamazsınız. 'Vatanseverler' diye yola çıkacağız.

 

Gazeteci Yazar Nihat Genç’in Youtube üzerinden kurduğu Veryansın TV’de gazeteci Erdem Atay ile yaptığı Marş 16 programında şunları söyledi.

Hakan Sönmez

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.