Nihat Genç’ten Veryansın’a devam: Genelkurmay’daki Amerikan penisi!

Nihat Genç’ten Veryansın’a devam: Genelkurmay’daki Amerikan penisi!

Gazeteci Yazar Nihat Genç Youtube’da kurduğu kendi kanalı Veryansın TV’den 15 Temmuz darbe gecesinde FETÖ’nün yaptıklarını Hulusi Akar’ın fonksiyonunu değerlendirdi.

15 Temmuz darbe gecesinde Genelkurmay’da yaşananları ve Hulusi Akar’ın fonksiyonunu Gazeteci Yazar Nihat Genç çok ağır sözlerle eleştirdi ve o gece Amerikan penisini Genelkurmay’a sokanların bugün hala bir öz eleştiri yapmadığı söyledi.

Nihat Genç’in söyledikleri özetle şöyle:

"BAŞKA KOMUTAN YOK DEMEK TÜRK MİLLETİ'NE EN BÜYÜK HAKARETTİR"

“Genelkurmay’ın odasında yardımcısı, özel kalemi herkes FETÖ’cü çıktı. Buna karşılık bir sorumluluk hissetmiyor, bir özür dilemiyor. Herkes diyor ki, Hulusi Akar’a çok takılmayın. Savaş halindeyiz. Türkiye’de Türk Milleti’ne yapılacak en büyük hakaret başka komutan yok demektir. Köyüne dönmüş bir başçavuşu bile koyarsın. Yüzlerce komutan var. Pekala yenisini yüzlercesini oraya koyarsın.”

Bunları Hulusi Akar’a karşı söylemek benim boynumun borcudur. Bir eli yağda bir eli bağda arkasında Amerika olan insanlar Türk Ordusu’nun onurunu hiç bir şekilde koruyamadılar."

"O GECE GENELKURMAY'IN İÇİNE AMERİKAN PENİSİ DÜŞTÜ"

“Bu nedir? Genelkurmay’ın içine de 15 Temmuz gecesi bir Amerikan penisi düştü. FETÖ’nün çantasında saklıydı bunlar. Türk Milleti’nin onuru, gururu paramparça oldu. Ama buna rağmen kimse bu dükkanın sahibi değilmişiz diyen, onurunu ortaya koyan ya da özür dileyip, özeleştirisi yapan, kenara çekilen olmadı. Halen de devam ediyorlar. Gördük bu onursuz insanları."

İşte Nihat Genç’in Veryansın TV’den yaptığı flaş program:

Hakan Sönmez

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.