Nişanlısıyla kavga etti, inanılmaz soygunu anlattı

Nişanlısıyla kavga etti, inanılmaz soygunu anlattı

Konya'da18 yaşındaki Fadile Y., nişanlısı 23 yaşındaki Mehmet M. ile kavga ettiği gerekçesiyle polise giderek 5 gün önce yaptıkları hırsızlığı itiraf etti.

Fadile Y.’ın nişanlısı ile girdikleri bir evden çaldıkları 2 bin TL para ile 16 bin lira değerinde altın takıyı harcadıkları paranın bir bölümüyle uyuşturucu aldıkları saptandı.

 
Olay, 1 Şubat Cumartesi günü gece yarısı merkez Karatay İlçesi Nakiboğlu Mahallesi Şahbender Sokak’ta bulunan Erkan Kaya’ya ait evde meydana geldi. Hırsızlık suçundan poliste 41 suç kaydı bulunan Mehmet M.,, korkuluklardan tırmanarak 1’inci katta bulunan eve balkon kapısından girdi. Eve giren Mehmet M., dış kapıyı açarak poliste 15 suç kaydı bulunan nişanlısı Fadile Y.’yi içeri aldı. Nişanlılar evde yaptıkları aramada yaklaşık 2 bin TL ile 16 bin lira değerinde altın takı çalıp kayıplara karıştı.
 
POLİSE GİDİP İTİRAF ETTİ
 
Polis olayın şüphelilerini araştırmasını sürdürürken Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği’ne gelen Fadile Y., nişanlısı ile hırsızlık yaptıklarını itiraf etti. Yaşar, hırsızlık yaptıkları evi ve içeri nasıl girdiklerini polise gösterdi. Olayın gerçekleştiği tarihin, doğum günü olduğu belirtilen Fadile Y. ,ifadesinde, "Nişanlım balkona tırmanarak girdi. Sonra kapıyı açarak beni içeri aldı. Evde para ve altın takı çalarak kaçtık. Nişanlımla kavga ettim. Vicdanım elvermedi. İtiraf ettim" dediği belirtildi. Polis, Mehmet M.'yi bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.