Norveçli Gazeteci’den flaş iddia! 'Batı PKK'ya etnik temizlik yaptırıyor'

Norveçli Gazeteci’den flaş iddia! 'Batı PKK'ya etnik temizlik yaptırıyor'

Norveçli Gazeteci PKK/PYD/YPG terör örgütünün Arap köylerinde sivilleri hedef aldığını ifade etti. İşte haberin ayrıntıları;

Norveçli gazeteci Lars Akerhaug, 'Batı ve Norveç'in desteklediği PKK/PYD, Arap köylerinde etnik temizlik yaparak sivilleri hedef alıyor' açıklamasında bulundu.

PKK terör örgütü ve uzantıları, Ortadoğu'da terör estirmeye, sivilleri hedef almaya devam ediyor. Amerika Birleşik Devleti ve Avrupa devletleri'nin desteklediği PKK'nın gerçek yüzü bir kez daha ortaya çıktı. Norveçli Gazeteci Akerhaug çok konuşulacak iddialarda bulundu.

Gazeteci – Yazar Lars Akerhaug, Norveç'in politik gazetesi Minerva'da yazdığı makalede terör örgütü PKK/PYD'nin işlediği savaş suçlarını ele aldı.

‘Suriye'nin kuzeyindeki insan hakları ihlallerinin arkasında YPG var’ başlıklı makalesinde Akerhaug, ''Batı ve Norveç'in desteklediği PKK/PYD milisleri Arap köylerinde etnik temizlik yaparak sivilleri hedef alıyor" ifadelerini kullandı.

YPG 'ETNİK TEMİZLİK AMAÇLI' KATLİAM YAPIYOR

Akerhaug, PKK/PYD'nin muhalif Kürt siyasetçileri kaçırdığı, öldürdüğü ve işkence ettiğine dikkati çekerek, Uluslararası Af Örgütü'nün bu yöndeki tespitine atıfta bulundu.

Akerhaug, terör örgütü PKK/PYD'nin Suriye'nin kuzeyinde ele geçirdiği bölgelerde "etnik temizlik amaçlı katliam" yaptığını vurguladı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.