Notre Dame Katedrali'ni Cübbeli Ahmet yakmış!

Notre Dame Katedrali'ni Cübbeli Ahmet yakmış!

Nisan ayında Paris’in simgelerinden biri olan Notre Dame Katedrali’nin çatısında yangın çıkmış ve 6 saat süren yangın sonrası katedral kullanılamaz hale gelmişti.Yangının çıkış nedeni halen belirtilmezken ortaya çıkan bir video yok artık dedirtti.

Geçtiğimiz Nisan ayında Fransa’nın başkenti Paris’in simgelerinden biri olan Notre Dame Katedrali’nin çatısında yangın çıkmış ve 6 saat süren yangın sonrası katedral kullanılamaz hale gelmişti.

Yangının çıkış nedeni halen belirtilmezken ortaya çıkan bir video yok artık dedirtti.

Sosyal medyada @ozer_v kullanıcı isimli bir kişi Notre Dame katedrali eylemini Nakşibendi Tarikatı ve Cübbeli Ahmet'in üstlendiğini açıkladı.

Ermeni Soykırımı'na misilleme olarak Nakşibendi Tarikatı ve Cübbeli Ahmet'in bu eylemi gerçekleştirdiğini söyleyen ve aynı zamanda da bu tarikatların bir müridi olan kişi çektiği videoda saçmaladıkça saçmalıyor.

Olayın ilk olarak Nakşibendi Tarikatı tarafından gönderilen sıcak üfleme ile başladığını söyleyen kişi, ateş katedrali sarınca hızır aleyhisselamın devreye girdiğini ve yardıma gelen helikopterlerin motorlarının kilitlendiğini söylüyor. Çaresiz kalan halkın imdadına bu esnada Cübbeli Ahmet koştuğunu söyleyen mürit, Cübbeli'nin üflediği soğuk hava ile yardıma gelen itfaiyenin borularından bir anda soğuk sular aktığını da ekliyor.

 

SİYASETCAFE.COM

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.