Numan Kurtulmuş'tan flaş ittifak ve istifa açıklaması! Çok da önemli değil

Numan Kurtulmuş'tan flaş ittifak ve istifa açıklaması! Çok da önemli değil

Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, ittifaka ilişkin ve Enver Yılmaz’ın istifasına ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar;

Ak Parti, yerel seçimlerde MHP ile ittifak yapacak mı? Bu sorunun yanıtını Ak Parti’nin önemli isimlerinden Numan Kurtulmuş verdi. Kurtulmuş ittifak iddialarına ilişkin, "Bizim için ittifak meselesi stratejik bir mesele değil, şartlar oluştuğunda değerlendirilir" diye konuştu.

Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın istifası üzerine de açıklamalar yapan Kurtulmuş, "Olmuş bitmiş bir mesele. Sayın belediye başkanımız istifa etmiştir" dedi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından istifasının istendiği iddialarıyla geçtiğimiz hafta gündeme gelen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, kişisel Twitter hesabından istifa ettiğini duyurmuştu.

Enver Yımaz, "Söylenecek o kadar söz var ki; Hepsini kalbimin derinliklerine atıyorum. Küllensin diye... 23 yıllık aktif siyasi hayatıma son veriyorum. Ordu Büyük Şehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Ben hakkımı helal ediyorum. Sizlerde helal ediniz. Allaha emanet olunuz" ifadelerini kullanmıştı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.