Nur Tuğba Aktay’dan tekzip metni

Nur Tuğba Aktay’dan tekzip metni

MHP İstanbul 2. Bölge 3. Sıra milletvekili adaylığından istifa eden Nur Tuğba Aktay, avukatı aracılığıyla tekzip metni göndererek hakkındaki iddiaları yalanladı.

MHP’den İstanbul 2. Bölge 3. Sıradan milletvekili adayı olan ancak hakkında çıkan iddiaların ardından milletvekili adaylığından istifa eden Nur Tuğba Aktay siyasetcafe.com’da çıkan haberle ilgili olarak avukatı aracılığıyla tekzip metni gönderdi.

Yayın ilkelerimiz çerçevesinde Nur Tuğba Aktay’ın avukatı aracılığı ile gönderdiği Tekzip metnini aynen yayınlıyoruz.

siyasetcafe.com

 

TEKZİP METNİDİR

 

https://www.siyasetcafe.com/mhpde-nur-tugba-aktay-krizi-kim-bu-kadin-35170h.htm MHP’de Nur Tuğba Aktay krizi: Kim bu kadın? başlıklı haberinize ilişkin tekzip metnidir.

 

Müvekkilim Nur Tuğba Aktay’a tevdi edilen İstanbul 2. Bölge Milletvekili adaylığı vazifesini layıkıyla yerine getirebilmek maksadıyla maddi manevi tüm imkanları ile çalışmalarını yürütmek adına çıktığı bu kutsal yolda bir kaç gündür bazı basın-yayın organlarında ve sosyal medyada ne etik ne hukuki ne de insani hiçbir değeri gözetmeksizin müvekkilimin şahsı ve ailesi hakkında mesnetsiz iftiralara yer verildiği görülmektedir. Kasıtlı olarak üretilen bu senaryolar tamamen gerçek dışı, hayal ürünü ve alçakça bir komplonun parçasıdır.

 

Müvekkilimin, devletine, milletine hizmet etme ülküsüyle yürüttüğü çalışmaları bazı odakları rahatsız etmiş olacak ki kalpleri kararmış vicdan yoksunu bu odaklar, bilgi ve birikimleri ile gelemeyecekleri bu kutsi göreve müvekkilimin şahsına ve ailesine dil uzatarak var gücüyle çalışmış ve hain emellerini gerçekleştirmişlerdir.

 

Ülkemizin içinden geçtiği bu kritik dönemde gerçek teröristlerle mücadele, müvekkilimin şahsına, ailesine ve Milliyetçi Hareket Partisine yapılan bu alçak iftiralarda olduğu gibi engellenmeye çalışılmaktadır. Buna dikkatlerinizi çekmek istiyoruz. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin dediği üzere "FETÖ’yle mücadele ediyorum bahanesiyle, gerçek FETÖ’cüleri arkalayan, mazlumları hızara veren, insan onuruna kara çalan namertler mücadelenin önündeki en büyük engeldirler".

 

Müvekkilimin eşi ile ilgili ortaya konulan bilgi ve belgeler tamamen tek taraflı ve mevcut durumun ne olduğu bilgisi bilinçli olarak gizlenerek servis edilmiştir. Kendileri idari bir işleme tabi tutulmuş, hukuki süreç devam etmektedir. İtibar cellatlarının kullanmaya çalıştığı bu durum bilerek gizlenmiş ve doğruyu yazmak değil daha çok nasıl zarar veririz zihniyetiyle hareket edilmiş, tutuklanma vs. akla ziyan iftiralar atılmıştır. Müvekkilimin eşi hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gıyabında yapılan soruşturmada 2017/196938 E. Sayılı soruşturmada kovuşturmaya yer olmadığına karar verilmiş ve herhangi bir tutuklama işlemi de gerçekleşmemiş olup, devletine sadakatle çalışma arzu ve isteğinden zerre miktarda bir kayıp yaşamamıştır.

 

'Çamur at izi kalsın' anlayışıyla itibar suikastı çabası içine girmek terör örgütlerinin çaresiz ve ucuz taktiklerinden biridir ve üzüntü vericidir ki bazı medya organları tarafından bu yöntemler himaye görmüştür. Müvekkilim Evli ve iki çocuk annesi biri olarak özel hayatının da konu edildiği bu iftiralar, bunları ortaya atan ve yayanların kirli hesapları uğruna her türlü insani ve ahlaki değeri ayaklar altına alabildiklerini göstermektedir.

 

27. dönem milletvekili genel seçimlerinde müvekkilimin şahsına tevdi edilen adaylıktan kendi iradesi ile çekilmiş bulunmaktadır. Müvekkilimin Şahsı üzerinden yapılan bu tür yıpratmaya yönelik algı operasyonu ve iftiralar, müvekkilimi kararlı mücadelesinden alıkoyamayacaktır.

 

Müvekkilimin Şahsı ve eşi ile ilgili külliyen yalan ve iftira olan bu haberleri ortaya atan ve yayanlarla ilgili hukuki işlemler başlatılmıştır. Bu sebeple Müvekkilimin şahsı ve ailesine attığınız iftiraların sona erdirilmesini ve tekzip metnimizin yayınlanmasını talep ederiz.

 

 

Nur Tuğba Aktay Vekili

Avukat Serhat Ergün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum