Nutuk dağıtmak isteyen Ülkü Ocakları Başkanı neden görevden alındı?

Nutuk dağıtmak isteyen Ülkü Ocakları Başkanı neden görevden alındı?

Mersin'de Ülkü Ocakları'nın Nutuk dağıtma talebine skandal bir gerekçe ile izin vermeyen İlçe Milli Eğitim Müdürü'nün görevden alınmasından sonra, Ülkü Ocakları Başkanı da görevden el çektirildi.

Mersin Çamlıyayla Ülkü Ocakları'nın Nutuk dağıtma talebine izin vermediği için  Milli Eğitim İlçe Müdürü görevden alındı. Ancak daha sonra beklenmedik bir gelişe yaşandı. Nutuk dağıtmak isteyen Ülkü Ocakları Başkanı da görevden alındı.

Şehit Anaları Derneği Basın Sözcüsü Beyza Tufan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, okullara Nutuk dağıtılmasını isteyen Mersin Çamlıyayla Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Kayabaşı'nın görevden alındığını duyurdu.

Tufan paylaşımında, "Nutuk dağıtılmasına engel olan müdür görevden alındı diye sevinmiştik. Meğer Nutuk dağıtan o Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Kayabaşı da görevden alınmış. Yani bi sizden bi bizden taktiği uygulamışlar. Yazıklar olsun!" dedi.

 

“GÖREVDEN ALINMASINI ANLAYAMIYORUM”

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ise konuyla ilgili şu açıklamada bulundu:

"Nutuk dağıtılmasını yasaklayan Mersin Çamlıyayla İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün görevden alınmasını anlıyorum ancak;

Nutuk dağıtmak isteyen Çamlıyayla Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Kayabaşı’nın cezalandırılarak görevden alınmasını anlayamıyorum!"

Devir teslim töreninin yapıldığı ve Çamlıyayla Ülkü Ocakları'na Zahit Kral'ın yeni başkan olarak atandığı belirtildi. Devir teslim törenine dair görüntülerin ise, tepki çekmemek için bir süre sonra kamuoyu ile paylaşılacağı öğrenildi.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.