O Ceyda Hanım bu Ceyda

O Ceyda Hanım bu Ceyda

Fethullah Gülen'in kasetinde adı geçen Ceyda Hanım'ın kimliği belli oldu

Gülen'in Tuskon Genel Sekreteri ile görüşmelerinde Ceyda isimli bir iş kadının adı geçti. Peki kimdir bu Ceyda Hanım?

 

Fethullah Gülen'in, işadamlarının adını geçirerek yaptığı telefon görüşmelerinin ses kayıtları dün gece gündeme bomba gibi düştü. Gülen'in en büyük ''Abi''yle yaptığı ses kaydı, sosyal paylaşım siteleri ile bazı medya organlarında anında dolaşıma girdi.


Bu konuşmalardan dikkat çeken bir isim geçiyordu. Telefonda konuşan şahıs "Ceyda" isimli bir iş kadınından mektup aldığını söyledi.


FETHULLAH GÜLEN'İN SES KAYDI


İşte o konuşma

- Bu Aziz Bey vardı efendim. O gelecek olan beyefendi.Pasaportunu elden almak için rica etti.Pazartesi günü verecekler

- Fethullah Gülen: Kimin dediniz?

- O Bursa’dan gelecek olan Aziz Bey. Osman Hoca söylemişti Hocam.

-Fethullah Gülen: Ha Tamam evet hatırladım evet tamam peki - Ali Sabancı’yla beraberdin dün Hocam. Çok Selamları var. Sağlığınızı sıhhatinizi sordu. En çok da o arayıp sordu bu süreçte.Ceyda Hanım bir mektup verdi. O da o şekilde telefonla olmayabilir dedi.Turgay Ciner Bey’e uğradık bugün. Hasan beyle Bir koşe yazarının menfi yazı yazma durumu vardı. Onu öğrenmiştik. Kendisini aradık. Bizzat devreye girdi. Bu gazetede aleyhinize hiçbirşey çıkamaz dedi. Hepsi bunların ‘Hizmet Müessesesi’ dedi. Büyüğümüzün (Fethullah Gülen) aleyhine de ben burda bir şey çıkartmam dedi.Öyle güzel bir görüşme geçti efendim kendisiyle.

- Fethullah Gülen: Çok iyi. Allah Razı olsun

BAHSEDİLEN İSİM CEYDA EREM Mİ?

Telefon konuşmasında geçen "Ceyda Hanım bir mektup verdi." ifadelerinde adı geçen şahsın CNR Holding Başkanı Ceyda Erem olduğu öne sürüldü.

KÜRŞAD TÜZMEN'LE ADI GEÇMİŞTİ

Ceyda Erem hafızalarda hakkında çıkan aşk iddialarıyla yer etmişti. Dönemin Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen ile Ceyda Erem'in arasında çıkan aşk dedikodularından sonra ilk kabine değişikliğinde Kürşad Tüzmen çizik yemişti.
Ensonhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.