O gazete Hakan Fidan’ı ölümle tehdit etti

O gazete Hakan Fidan’ı ölümle tehdit etti

İsrail’de yayın yapan ve Başbakan Binyamim Netanyahu’ya yakınlığıyla bilinen Makor Rishon gazetesi, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Hakan Fidan’ı ölümle tehdit etti.

İsrail'de, sağ eğilimli gazetede Pazit Rabin imzasıyla çıkan “Sultan ve Süleymani” başlıklı yazıda, MİT Başkanı Fidan hakkında asılsız iddialarda bulunuldu.

 

SÜLEYMANİ VE FİDAN

 

Bu ay başında Irak’ta düzenlenen ABD saldırısında öldürülen İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani ve Fidan’ın “birbirine çok benzediği ve her ikisinin de Irak ve Suriye’de ülkeleri adına vekalet savaşları yürüttüğü” öne sürüldü.

 

SIRA HAKAN FİDAN'DA 

 

Süleymani’nin, ABD saldırısında öldürüldüğü hatırlatılan yazıda “Şimdi Süleymani yerin altında üç arşın bir yerde yatıyor. Sıra onun Türk ikizi olan MİT Başkanı Hakan Fidan’ın durumuna konsantre olmaya geldi.” şeklindeki skandal ifadelere yer verildi.

 

israil-siyasetcafe-002.png
 

FİDAN HAKKINDA KÜSTAHÇA TEHDİT

 

Gazetenin Hakan Fidan hakkında küstah ifadeler ve iftiralarla tehdit savurması dikkat çekti. "Fidan'ın durumuna konsantre olmak gerekir" ifadelerini kullanan gazetenin açıkça Hakan Fidan'ı hedef gösterdiği görüldü.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.