O konuda ters düştü: Cübbeli'den Erdoğan'a itiraz! 'Bazı bildiklerimiz vardır'

O konuda ters düştü: Cübbeli'den Erdoğan'a itiraz! 'Bazı bildiklerimiz vardır'

Cübbeli Ahmet, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlunu arayarak taziyelerini ilettiği Yusuf el-Karadavi’nin ölümüyle ilgili neden taziye yayınlamadığını açıkladı.

Müslüman Alimler Birliği eski başkanı Prof. Dr. Yusuf el-Karadavi 96 yaşında hayata gözlerini yumdu. Mısır doğumlu olan Karadavi'nin vefatı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da oğlu Abdul Rahman Yusuf ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti.

 

"RABBİM RAHMETİYLE MERHAMET ETSİN"


Konuyla ilgili iletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yusuf El-Karadavi'ye Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diledi. Merhum Yusuf el-Karadavi'nin hayatı boyunca Müslüman olarak nasıl yaşanması gerektiğinin en güzel örneğini sergilediğini ve inandığından taviz vermediğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Rabbim cennetiyle müşerref kılsın, rahmetiyle merhamet eylesin" duasında bulundu.

 

CÜBBELİ'DEN DİKKAT ÇEKEN ÇIKIŞ


Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü de Karadavi'nin vefatı sonrası dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Cübbeli, neden taziye mesajı yayınlanmadığı sorularına "Biz bir kişiyi methetmediysek veyâ bir âlimi methetmediysek ya da tâziye beyân etmediysek mutlaka bâzı bildiklerimiz vardır" sözleriyle karşılık verdi.

 

İşte Cübbeli'nin o paylaşımı;

 

eeeeeeeeeeeeeee.JPG


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.