O sözlerin ardından flaş gelişme! MHP'li Aycan görevden alındı

O sözlerin ardından flaş gelişme! MHP'li Aycan görevden alındı

Milliyetçi Hareket Partisi’nde flaş bir gelişme yaşanıyor. Genel Başkan Yardımcısı görevden alındı. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları;

Son dakika gelişmesine göre; Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yardımcısı Sefer Aycan görevden alındı.

24 Haziran seçimlerinden MHP Kahramanmaraş Milletvekili seçilen ve aynı zamanda Genel Başkan Yardımcılığı yapan Sefer Aycan’ın görevine son verildiği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Bahçeli arasında yapılacak görüşmenin öncesinde MHP’de flaş bir isim görevden alındı. Bahçeli bu görevden alma ile partisine bir mesaj vermiş oldu.

Kahramanmaraş'ta partisi tarafından birinci sıradan aday gösterilip resmi olmayan sonuçlara göre milletvekili seçilen Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, görevden alındı.

SEFER AYCAN NE DEMİŞTİ?

Aycan, yaptığı son açıklamada "Bugünkü 49 vekil, bütün değerlerin üstündedir, büyük bir mücadelenin eseridir ve meclis aritmetiğinde MHP'yi kilit konumuna getirmiştir. 600 vekil var ama her zaman, bundan sonra bütün gözler 49 vekilin üzerinde olacaktır, genel başkanımızın üzerinde olacaktır. Bundan sonra mecliste siyaseti MHP yapacaktır. Biz ne dersek, o olacaktır" ifadesini kullanmıştı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.