OdaTV yazarının kardeşi PKK'lı terörist öldürüldü

OdaTV yazarının kardeşi PKK'lı terörist öldürüldü

Terör örgütü PKK, örgütün sözde merkez komite üyesi Kasım Engin kod adlı İsmail Nazlıkul'un öldürüldüğünü sosyal medya hesaplarından açıkladı. Teröristin OdaTV yazarı Prof. Dr. Hüseyin Nazlıkul'un kardeşi olduğu ortaya çıktı.

Rudaw'ın terör örgütü PKK'nın hesaplarına dayandırdığı habere göre; Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Bradost bölgesinde 27 Mayıs'ta gerçekleştirdiği hava harekatında, sözde merkez komite üyesi Kasım Engin kod adlı İsmail Nazlıkul öldürüldü.

PKK ELEBAŞISI ÖCALAN'IN KAMPINDA EĞİTİM GÖRDÜ

Açıklamada, Nazlıkul'un 1985 yılında örgütle tanıştığı, 1989 yılında Avrupa'da örgüte katıldığı ve 1990 yılında ise Lübnan'da PKK lideri Abdullah Öcalan’ın bulunduğu Bekaa Kampına giderek eğitim gördüğü ifade edildi.

TÜRK İSTİHBARATININ GÜCÜ

Terörist Nazlıkul, nisan ayında verdiği demeçte "Buraya onlarca Türk askeri karargâhı ve yüzlerce karakol inşa edilmesi, Türk devletine çalışan binlerce yerel muhbir ağının oluşması tehlikeli boyutlara ulaştı. Türk devleti her nokta operasyon öncesi mutlak anlamda istihbarat aldı, sonra da nokta saldırılarla onlarca komutanımızı, Zeki Şengali, Diyar Garip ve Tekoşer Zagros, KDP'nin MİT'e verdiği istihbaratla öldürüldü" demişti.

 

teror-003.jpg

 

ODATV YAZARI HÜSEYİN NAZLIKUL'UN KARDEŞİYDİ

Öldürülen terörist İsmail Nazlıkul, OdaTV yazarı Prof. Dr. Hüseyin Nazlıkul'un da kardeşi oluyor. Bunun yanında Hüseyin Nazlıkul'un CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ile yakın ilişkisi olduğu iddia edildi. 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum