ODTÜ'de MİLLİ İTTİFAK PKK'YA KARŞI BİRLEŞTİLER

ODTÜ'de MİLLİ İTTİFAK PKK'YA KARŞI BİRLEŞTİLER

ODTÜ’de TGB, AK Parti Gençlik Kolları, Vatan Partisi Öncü Gençlik, ve Ülkü Ocakları Namık Kemal etkinliğini tüm engellere rağmen birlik olup gerçekleştirdiler.

Geçtiğimiz gün ODTÜ’de vatan ve hürriyet şairi Namık Kemal etkinliğini yaptırmamak için harekete geçen PKK taraftarı bir grup, etkinliğin afişlerine çirkince bir saldırı gerçekleştirmişti. Namık Kemal posterlerini sökmeye çalışan PKK yandaşları büyük tepki toplamıştı.

 

NAMIK KEMAL ANILDI

İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşma yapan TGB Ankara İl Yöneticisi Kayahan Çetin şunları söyledi:

“Bugün ODTÜ’de tarihi bir günü yaşıyoruz. Mustafa Kemallerin, Türk gençliğinin en önemli değerlerinden milli kahramanımız, vatan şairimiz Namık Kemal’i anmak için toplandık. Bugün bu etkinliği en güçlü şekilde burada gerçekleştirdik.

Cümle aleme gösterdik ki biz üniversitelerde var olduğumuz sürece Namık Kemaller ilelebet yaşayacaktır. Hiçbir kuvvet bunun önüne çıkamaz. “Felek her türlü esbabı cefasın toplasın gelsin, dönersek kahpeyiz millet yolunda bir azimetten.” diyor Namık Kemal. Burada bugün onu andık. Herkese sevgiler ve saygılar.

Açıklamalardan sonra “ODTÜ’de PKK istemiyoruz”, “Hepimiz Mehmediz PKK’ya yeteriz”, “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz”, “Kahrolsun PKK”, “Hepimiz Fırat’ız şehadete hazırız”, “Ne mutlu Türküm diyene!” sloganlarının atılmasının ardından anma etkinliği sona erdi.

 

 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.