Öğrencisini istismar eden Din Kültürü Öğretmeninin savunması mahkeme başkanını çileden çıkardı!

Öğrencisini istismar eden Din Kültürü Öğretmeninin savunması mahkeme başkanını çileden çıkardı!

Ankara'da öğrencisine cinsel istismarda bulunan Din kültürü ve ahlak bilgisi ile hafızlık öğretmeni Münir Yükselmiş'in savunması ortaya çıktı.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde bir okulda öğrenim gören F.N.Ö. adlı bir kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 83 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanan öğretmen Münir Yükselmiş'in mahkemedeki savunması, mahkeme başkanını çileden çıkardı.

F.N.Ö., geçtiğimiz yıl halasına okuldaki din kültürü ve ahlak bilgisi ile hafızlık öğretmeni Münir Yükselmiş'in kendisine cinsel istismarda bulunduğu ve bu eylemlerine kimseye söylememesi tehdidiyle devam ettiğini söyledi.

Anne ve babasının ayrı olması nedeniyle babaannesiyle birlikte yaşayan F.N.Ö., halasına öğretmeninin cinsel içerikli mesajlarını gösterdi ve ailenin şikayetiyle birlikte öğretmen hakkında soruşturma açıldı. Söz konusu WhatsApp görüşmelerinin savcılığa delil olarak sunulmasıyla birlikte Yükselmiş gözaltına alınarak tutuklandı.


83 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ


Emekliye ayrılan Münir Yükselmiş, "zincirleme şekilde öğretici tarafından çocuğun nitelikli cinsel istismarı", "zincirleme şekilde elektronik haberleşme araçlarının sağladığı kolaylıktan faydalanarak öğretici tarafından çocuğa karşı cinsel taciz", "zincirleme şekilde cinsel amaçla çocuğu hürriyetinden yoksun kılma", "zincirleme şekilde konut dokunulmazlığını ihlal etme" ve "zincirleme şekilde tehdit" suçlamalarıyla 83 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmaya başladı.

Psikolog gözetiminde ifadesi alınan F.N.Ö., en büyük hayalinin hafız olmak olduğunu belirttiği ifadesinde, öğretmen Yükselmiş'in telefonla yaptığı tacizlerin dışında yalnız olduğu zamanlarda eve de gelerek kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi.


'BENİ HAYAL EDEREK TATMİN OLSUN, İFFETİNİ KORUSUN'

 

Münir Yükselmiş mahkemedeki savunmasında F.N.Ö.'nün halasının kendisiyle birlikte olma isteğini kabul etmemesi nedeniyle kendisine komplo kurduğunu iddia etti. Mağdurun iddialarını reddeden Yükselmiş, gece saatlerinde yapılan saatlerce süren telefon görüşmelerinin hafızlık eğitimi için olduğunu öne sürdü. Cinsel içerikli WhatsApp konuşmalarının sorulması üzerine Yükselmiş, F.N.Ö.'yü erkek arkadaş edinerek iffetine halel getirmekten korumak için kendi hayalini kurdurarak tatmin olmasını sağladığını söyledi.

 

MAHKEME BAŞKANI SİNİRLENDİ

 

Bunun üzerine öfkelenen mahkeme başkanı, "Sen kimsin, iffet korumak gibi bir görevin mi var? Kaç öğrencinin iffetini korudun?" diye sordu.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.