Öğretmen velilerin verdiği cevaplarla dalga geçince sosyal medya yıkıldı

Öğretmen velilerin verdiği cevaplarla dalga geçince sosyal medya yıkıldı

Selin Karaca Çevik sosyal medyayı ikiye böldü. Selin Karaca Çevik öğretmen olan bir kişi ve velileriyle öğrencileri hakkında bilgi almak için sorular soruyor. Selin Karaca Çevik, bir velisiyle dalga geçmesi sosyal medyayı ikiye böldü.

 

Selin Karaca Çevik, Mersin'de Okul Öncesi öğretmenliği yapıyor. Öğrencilerini daha iyi tanımak için velileriyle soru ve cevap yapıyor. Bunlardan birinin cevabını sosyal medyada paylaşıp "Gülmücem, Gülmücem, Gülmücem" diyor.

 

selin-ic.JPG

Bu paylaşım üzerine bir çok kişi bu nasıl öğretmen olur, "Senin Gibi öğretmenin" yorumlarını yaparken kimisi de bunda ne var yorumları yaptı. Sosyal medyayı ikiye bölen Selin öğretmen bu şekilde gündem oldu.

Ancak bir yorum en ağırı olarak seçildi. Bir kullanıcı "içinde azıcık insanlık olsaydı o işaretlediği satıra güleceğine bir üstteki odun ve tezek kısmına oturup ağlardı. içim parçalandı yemin ediyorum." cevabını verdi. 

 

EKŞİ SÖZLÜKTE GELEN YORUMLAR:

"içinde azıcık insanlik olsaydı o işaretlediği satıra güleceğine bir üstteki odun ve tezek kısmına oturup ağlardı. içim parçalandı yemin ediyorum. @cemtakifriedchicken "

"ulan iki satır yukarıdaki ısınmak için ne kullanıyorsunuz sorusuna "odun ve tezek" cevabını görüp de gözleri dolan bir tek ben miyim?

hadsiz kadın! seni öğretmen yetiştiren sistemin içine tüküreyim....

yol yakınken bırak sen bu mesleği. git tezek sat, odun sat. yemin ediyorum yap bunu. vicdan yoksunu.. @barbaradam"

"öğretmenlerin atanana kadar küçük emrah atandıktan sonra ise recep ivedike döndüğünü onaylayan öğretmen. @cuneytkl"

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.