Oğuzhan Uğur Gonca'yı ifşa etti: "Oyuncu bozması"

Oğuzhan Uğur Gonca'yı ifşa etti: "Oyuncu bozması"

Havalimanında Funda Esenç adlı kadın tarafından hakarete uğrayan çalışana destek veren Oğuzhan Uğur, kendisinin bir çalışana kötü davrandığı ortaya çıkan Gonca Vuslateri hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Funda Esenç adlı kadın tarafından hakarete uğrayan bir çalışan sosyal medyada büyük destek görmüştü. Destek veren isimlerden biri de Gonca Vuslateri’ydi ancak ünlü oyuncunun de bir set çalışanına kötü davrandığı ortaya çıktı.

Oğuzhan Uğur son videosunda, Gonca Vuslateri’nin birlikte çalıştıkları dizi setinde görev yapan kadınlara kötü davrandığını ve ağlattığını açıkladı.

HAKARETE UĞRAYAN HAVALİMANI ÇALIŞANINA DESTEK VERMİŞTİ

Funda Esenç adlı yolcunun İstanbul Havalimanı’nda çalışan bir görevliye hakaret etmesinin ardından Gonca Vuslateri, olayı gerçekleştiren kişiye tepki göstermiş, çalışandan kendisinin bile özür dilemek istediğini belirtmişti. 

TAKİPÇİSİ, GONCA VUSLATERİ’Yİ İFŞA ETTİ

Vuslateri’nin bir takipçisi, havalimanındaki olayla ilgili duyarlı davranan oyuncunun çalışanlara sert davrandığını ortaya çıkardı. Vuslateri ile bir anısını paylaşan sosyal medya kullanıcısı şu ifadeleri kullandı:

"Çalıştığım bir ödül töreninde listede isminizi hemen bulamadım diye beni azarlayıp elimden listeyi çekip alan da sizdiniz oysa ki... 1 ay kadar belki oluyor... Sosyal medyadaki bu iki yüzlülük gerçekten çok üzücü. Aslında bu kadar duyarlı ve sabırlı biri değilsiniz siz de"

TABURE GELMEDİ DİYE ÇALIŞANLARA KÜFRETMİŞ

YouTube’da yaptığı yayınlarla büyük bir hayran kitlesine ulaşan Oğuzhan Uğur, Gonca Vuslateri’nin rol aldığı bir filmin setinde 2 reji çalışanı ve 1 makyöz kadını küfürler ederek ağlattığını açıkladı. 

İşte Oğuzhan Uğur’un açıklamaları:

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.