Oktar’ı cezaevinde oraya kapattılar!

Oktar’ı cezaevinde oraya kapattılar!

İstanbul Emniyeti tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen Adnan Oktar’ı gözlem odasına kapattılar. İşte ayrıntılar;

Adnan Oktar, Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'ne nakledildi. Adnan Oktar, cezaevinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra mahkumların kendilerine ve kuruma zarar vermemeleri amacıyla tedbir amaçlı kullanılan gözlem odasına alındı.

Oktar'ın gözlem odasında ne kadar tutulacağına İdari Gözlem Kurulu'nun karar vereceği belirtildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturması kapsamında Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu 168 kişi tutuklandı. Tutuklanmasının ardından Silivri Cezaevi'ne konulan Adnan Oktar'ın Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'ne nakledilmesine karar verildi.

GÖZLEM ODASINA ALINDI

Oktar, bugün saat 16.00 sıralarında cezaevi nakil aracıyla Edirne'ye getirilerek F Tipi Cezaevi'ne konuldu. Adnan Oktar, cezaevinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra gözlem odasına alındı. Oktar'ın gözlem odasında ne kadar tutulacağına İdari Gözlem Kurulu'nun karar vereceği belirtildi.

SELAHATTİN DEMİRTAŞ DA ORADA

Adnan Oktar'ın nakledildiği Edirne F Tipi Cezaevi'nde, HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile Hakkari eski milletvekili Abdullah Zeydan da bulunuyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.