Oktay Kaynarca ayrıldı: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a yeni baş rol oyuncusu

Oktay Kaynarca ayrıldı: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a yeni baş rol oyuncusu

İzleyicileri ekran başına kilitleyen ATV'nin "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizsinde flaş gelişme. Oktay Kaynarca diziden ayrılacak ve diziye tanıdığımız ünlü oyuncu katılacak. Dizi yeni sezona oyuncu kadrosuna başka yeni isimler de katarak başlayacak.

"Hızır Çakırbeyli" karekteri ile dizinin baş rol oyunculuğunu yapan Oktay Kaynarca'nın ayrılması ile "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisine yeni isim gelecek.

İzleyicilerin pek de hoşuna gitmeyecek olan bu değişiklik ile dizinin senaryosu Alpaslan Çakırbeyli ve babası üzerinden şekillenecek.

Bu değişikli ile dizi kadrosunda yeniden belirlenecek. Alparslan'ın babası üzerinden kurgulanacak yeni hikayede bu rolü Selçuk Yöntem oynayacak.

Selçuk Yöntem ile başlayacak yeni sezonda dizinin kadrosundaki değişikliklerden birisi de , Tipi karakterini canlandıran savaş Özdemir'in de artık dizide yer almayacağı.

 

selcuk-yontem.JPG

 

SELÇUK YÖNTEM VE YUNUS EMRE YILDIRIMER BAŞROLDE

Yeni sezonda Alparslan ve babasının hikayesi ile başka bir senaryo uygulanacak ve başrollerde Selçuk Yöntem ile Alparslan rolünü oynayan Yunus Emre Yıldırımer izleyicinin karşısına çıkacak. Kurtlar Vadisi dizisinde Aslan Akabey rolü ile izleyicilerden beğeni almış ve bu karakter tutmuştu. Yapımcılar yeni sezonda diziye ilginin devam etmesini sağlamak için izleyicinin beğenisini kazanan oyuncular ile çalışmayı tercih edecek.

OKTAY KAYNARCA ( HIZIR ) DİZİDEN ÇIKACAK

Sezon sonunda izleyenleri bekleyen sürpriz Hızır Çakırbeyli karekterini canlandıran Oktay Kaynarca'nın diziden ayrılacak olması. Dizinin en beğenilen ve ilgi ile izlenen oyuncusu Kaynarca'nın ayrılması izleyenleri üzecek. 

Dizi ATV kanalında her hafta salı günü ekranlara geliyor.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.