Oktay Vural'dan istifa açıklaması

Oktay Vural'dan istifa açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Oktay Vural’dan flaş istifa açıklaması… İşte flaş gelişmenin ayrıntıları;

Milliyetçi Hareket Partisi Oktay Vural partisinden istifa etti mi? İlk olarak siyasetcafe.com'un yayınladığı istifa haberine Oktay Vural yaptığı açıklama ile cevap verdi.

MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, sosyal medyada kendisi hakkında çıkan ‘partisinden istifa etti’ söylentileriyle ilgili açıklama yaptı

MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural ile ilgili MHP'den istifa ettiği yönünde bir iddia ortaya atılmıştı. Oktay Vural da gündeme bomba gibi düşen bu iddia ile ilgili bir açıklama yaptı.

 OKTAY VURAL'DAN AÇIKLAMA

MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, Kızılcahamam toplantısına katıldığını şimdi de parti adına uluslararası bir toplantıya katılmak üzere Gürcistan’a gittiğini açıkladı. Hürriyet’in sorusuna yanıt veren Oktay Vural, “Öyle bir şey söz konusu değil” dedi.

İSTİFA İDDİASINI İLK SİYASETCAFE YAYINLAMIŞTI

Gazeteci Hamza Kabasakal, kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda Oktay Vural'ın istifa ettiğini öne sürmüştü.  Hamza Kabasakal, söz konusu paylaşımında "Sayın Oktay Vural'ı ilkeli ve dik duruşundan ötürü tebrik ediyorum. MHP'den istifa etmesi kendisi ve Türkiye için en hayırlı tercih olmuştur" ifadesine yer vermişti.

İşte o tweetler;

hamzaaa.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.