Okul Dışarıda Günü bu yıl evlerde

Okul Dışarıda Günü bu yıl evlerde

Aktif Yaşam Derneği tarafından üç yıldır kutlanan ‘Okul Dışarıda Günü’, bu yıl farklı bir tema ile evlere taşınıyor. 21 Mayıs Perşembe günü Türkiye çapında kutlanacak bu günde, dernek “Doğamızda Oyun Var” sloganıyla doğayı evlerimize getiriyor

Bu yıl 21 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan ‘Okul Dışarıda Günü’ açık havada oyun oynamanın, keşfederek ve deneyimleyerek öğrenmenin çocukların fiziksel ve zihinsel sağlığının yanı sıra iletişim becerileri ve yaratıcılıklarının gelişimi için önemli olduğunun altını çiziyor. Her yıl sınıfların açık havaya taşındığı kampanya, tüm dünyada devam eden korona virüs salgını sebebiyle bu yıl her zamankinden daha farklı gerçekleştiriliyor.

 

Aktif Yaşam Derneği, bu günü dünyanın dört bir yanından katılan çocuklar, ebeveynler ve öğretmenler ile birlikte kutlamak için Okul Dışarıda Günü’nde, “Doğamızda Oyun Var” konseptiyle doğayı evlere getirmeyi hedefliyor.

 

YENİ KONSEPT İLE KUTLANACAK!

2012 yılından bu yana tüm dünyada dışarıda kutlanan Okul Dışarıda Günü global kampanyası, kapalı mekanlarda daha fazla zaman geçirmek zorunda kalınan bu dönemde çocuklar, öğretmenler ve ebeveynler için “Doğamızda Oyun Var” konsepti ile dönüşüyor. 21 Mayıs Perşembe günü gerçekleşecek kutlama bu yıl ilk defa çocukların yanı sıra ebeveynlerinde katılımına açık olacak.

 

 

Koronavirüs krizi sebebiyle ilk defa evlerde kutlanacak olan Okul Dışarıda Günü, tüm katılımcıları doğa gibi giyinmeye ve doğa ile kurduğumuz bağların önemini tüm dünyayla birlikte kutlamaya çağırıyor. Katılımcılar 21 Mayıs Perşembe günü kıyafetleri ile doğada en sevdikleri varlıklara bürünecek, oturma odalarını, balkonlarını, camlarını doğanın bir parçası gibi süsleyecek ve sosyal medya üzerinden #doğamızdaoyunvar etiketiyle tüm dünya ile paylaşacak.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.