Olay iş adamından flaş Mansur Yavaş açıklaması

Olay iş adamından flaş Mansur Yavaş açıklaması

CHP'nin Ankara Büyükşehir Adayı Mansur Yavaş hakkında skandal bir iddia ortaya atılmış, Yavaş'ın iş insanı Necmettin Kesgin adına 600 bin dolarlık sahte senet düzenlediği ortaya çıkmıştı.

CHP'nin Ankara Büyükşehir Adayı Mansur Yavaş hakkında skandal bir iddia ortaya atılmış, Yavaş'ın iş insanı Necmettin Kesgin adına 600 bin dolarlık sahte senet düzenlediği ortaya çıkmıştı.

Yavaş'ın mağdur ettiği iş insanı Necmettin Kesgin, flaş iddialarda bulundu.

İşte Kesgin'in katıldığı programda iddia ettiği ifadeler;

'Malulen emekli olmuş bir astsubayım. Helikopter teknisyeniydim. Bu haberlerin gündeme düşmesinden itibaren tehdit ediliyorum, evime bile gidemiyorum. Mansur Yavaş ile 4-5 yıldır husumet yaşıyorum. Ailemin bir döviz bürosu var. SAMAŞ'tan dolayı bir alacağım vardı. SAMAŞ'ın da Kayseri Şeker'den bir alacağı vardı. Ve o alacak davasına müdahil oldum. Mansur Bey Yargıtay'da bu işi takip edecekti. Kendisi ile samimi olduk. Benimle döviz alış verişi de yaptı

'BANA ZORLUK ÇIKARDI, SENEDİ VERMEDİ'

Bir süre sonra hoş olmayan hadiseler yüzünden Mansur Bey'den uzaklaştım. Ortada iki senet var birisi sahte olan, diğeri yediemin olarak Yavaş'ta duran senet. Israrla bunu Türk lirasına çevirmem istendi. Mansur beyin bürosunda toplandık yediemin olarak Mansur Bey'e senedi bıraktık. Bunu iptal edip TL'ye çevirecektik. Ama bir türlü bunu yapamadık. Mansur Yavaş'a gittim senedi istedim. Bana zorluk çıkarmaya başladı. Samaş ile anlaş dedi.

'BANA İFTİRA ATIYOR'

Olay Mansur Bey'in anlattığı gibi değil. Mansur Bey çıksın bu mesajları yalanlasın. Mansur bey beni tehdit etti. Senedi görünce bu senet benim senedim değil dedim. Mansur bey yanlış yapıyor. Bana iftira atıyor. Ortada bir bilgisayar var ve bana ait değil.

TEHDİT MESAJLARI GÖNDERMİŞ!

Mesajlar öyle bir mesajlar ki... Senin düğününü basacağım, seni rezil ederim diyor. Seni kodese attırıcam diyor... Seni Ankara'da yaşatmayacağım diyor. Sahte senedi icraya koyan Mansur Yavaş. Mansur Yavaş tarafından defalarca tehdit edildim. Bu belge bana ait değil. Bu belgede soyismim yanlış yazılmış. Bu gün getir parayı canını okurum. Seni sürüm sürüm süründüreceğim. Sahtekar, dava açmışsın. Seninle uğraşacağım. Bu hafta tutuklanmazsan ben bu mesleği bırakırım. Bu hafta kodes haftan, dinlen.

'4 AYDIR EVİME GİDEMİYORUM'

Belgeler elimde benim. Bu belgeler silinmiş. Mansur Bey'in imza örneği alınmadı, belgeler silindi. UYAP'tan belgeler silinmiş. Bu belgeler bizde var. Ben kopyasını mahkemeye sundum. Neden şikayetçi olmadığımızı anlatayım. Bazen benim lehime bazen onun lehine sonuçlanıyor. Mansur Bey ile kavga dövüş olmaktan çekindim. Son dört aydır evime gidemiyorum. Mansur Bey mahkeme önünde şunu söyledi. Benim sözleşme yapmam gerekmiyor, bu senet de bir sözleşmedir. Bu ne demek 'ben vergi kaçırıyorum' demek.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.