Öldüresiye dövülen müzisyen nişanlısının kollarında can verdi

36 yaşındaki müzisyen Umut Emre Aytekin, bir fast food restoranında iki kişi tarafından öldüresiye dövüldü. Aytekin, olay anında yanında olan nişanlısının kollarında can verdi...

36 yaşındaki müzisyen Umut Emre Aytekin, nişanlısı Maria Zeppin ile birlikte Güngören’deki bir fast food restoranına gitti. Burada yan masadaki Ceyhun T. ve Hayrettin Ö. ile bilinmeyen bir sebepten dolayı sözlü atışmaya girdi. Kahve siparişi vermek için kalktığı anda iki saldırganın tekme ve yumruklarına maruz kalan Aytekin, ağır yaralandı.

Nişanlısı Zeppin, saldırganları uzaklaştırmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Aytekin’i Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü.

Ancak Aytekin, hastanede yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Aytekin’in annesi, Adli Tıp Kurumu’nda oğlunun cenazesini beklerken gözyaşlarına boğuldu.

Saldırganlar Ceyhun T. ve Hayrettin Ö., olaydan sonra kaçtı. Ancak daha sonra geri dönerek yerde yatan Aytekin’in yanında durdular. Bu anlar, restoranın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Görüntülerde, Aytekin ve nişanlısının masada otururken tartışmaya başladıkları, Aytekin’in kasaya yöneldiği anda saldırıya uğradığı, nişanlısı Zeppin’in müdahale ettiği ancak saldırganlar tarafından itildiği görülüyor. Zeppin, saldırganlar gittikten sonra Aytekin’in başını dizine alarak feryat ediyor.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.