Ölü sayısı 201

Ölü sayısı 201

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Soma'da bir maden ocağında çıkan yangında 201 işçinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

Eynez bölgesindeki maden bölgesinde çalışmaları takip eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada her geçen dakika ölü sayısının arttığını duyurdu. "Kritik bir noktaya doğru gidiyoruz" diyen Taner Yıldız ölü sayısının artacağının sinyallerini verdi.


SOMA'DA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ?

Bakan Yıldız'ın saat 05:00 civarında yaptığı beşinci açıklamasında ölü sayısının Hür Haber'in enkazdan çıkan maden işçisinin söylediği noktaya doğru gittiğinin sinyallerini verdi. Bakan Taner Yıldız'ın verdiği son rakamlara göre Soma'da ölü sayısı 201 oldu. Bakan Yıldız çalışmaların sürdüğünü fakat kritik bir noktaya doğru gidildiğini belirtti.

İHMAL İDDİALARINA NE DEDİ?


Gazetecilerin ihmal iddialarını sorduğu Taner Yıldız "Burada bir ihmal varsa daha önce göz yummadığımız gibi yine yummayız. Ama bugünün bu gecenin gündemi bu değil. Şuanda son işçimiz çıkarılana kadar buna odaklandık. Canlı olarak çıkarabileceğimiz her bir kardeşimiz için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.