Ömür hemşireyi öldüren katil tutuklandı

Ömür hemşireyi öldüren katil tutuklandı

Hemşire Ömür Erez'i öldüren Rahmi Uygun, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince "Tasarlayarak öldürme" suçundan tutuklandı.

İstanbul Kartal'da Yunus Mahallesi Topselvi 10 No'lu Aile Sağlığı Merkezi'nde dün saat 13.45 sıralarında yaşanan olayda, aile sağlık merkezine elinde silahla gelen Rahmi Uygun, burada çalışan 33 yaşındaki Ömür Erez isimli hemşireyi silahla başından vurmuştu.

 

GÖZALTINA ALINIP ADLİYEYE SEVK EDİLMİŞTİ


Yaralı kadın tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetmişti. Olay sonrası arkadaşı ile birlikte kaçan 32 yaşındaki Rahmi Uygun 2 saat sonra Bağcılar'da polis tarafından yakalanarak gözaltına alınmış ve adliyeye sevk edilmişti.

 

'TASARLAYARAK ÖLDÜRME'


Savcılıkta işlemleri tamamlanan şüpheli Rahmi Uygun tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Rahmi Uygun, çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince "Tasarlayarak öldürme" suçundan tutuklandı.

 

"187 BİN LİRA BORÇ VERDİM"


Rahmi Uygun, polise verdiği ilk ifadesinde, bir çocuk annesi Ömür Erez'le 2019'da internet üzerinden tanıştığını, kesinleşen cezasını çekmek için cezaevine gitmeden, daha önce evlenme teklifinde bulunduğu Erez'e 187 bin lira verdiğini iddia etti.

 

"PARA VERMEK İSTEMEYİNCE ÖLDÜRDÜM"


İfadesinde, Erez'le barışmak ve verdiği parayı almak için Konya'dan İstanbul'a geldiğini belirten Rahmi Uygun, Erez'in parayı vermek istemediğini ve tartışmanın ardından silahla ateş ederek hemşireyi öldürdüğünü anlattı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.