On binlerce kişi iş beklerken Başkanın kızı sınavsız olarak Valiliğe atandı

On binlerce kişi iş beklerken Başkanın kızı sınavsız olarak Valiliğe atandı

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanı Tevfik Keskin'in Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nden mezun olan kızı, sınavsız olarak Tekirdağ Valiliği'ne atandı.

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanı Tevfik Keskin'in kızı, sınavsız olarak ve istisnai kadrodan Tekirdağ Valiliği'nde işe başladı.

Uludağ Üniversitesi'nde Ziraat Fakültesi'nden mezun olan Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanı Tevfik Keskin'in kızı Ece Keskin, Valilik Özel Kalem Müdürlüğü'nde görevlendirildi.

Atamayla ilgili olarak soruları yanıtlayan baba Tevfik Keskin, "Tıpkı belediyeler gibi valiliklerin de sınavsız memur alma yetkisi var. Kızım da bu şekilde memur oldu. Keşke her babaya kısmet olsa da çocuğunu işe yerleştirse" dedi.

 

'İSTESEM DAHA YÜKSEK MAAŞLI YERLERE DE YERLEŞTİRİRDİM'

 

Keskin, "O da kısmet bir yerde. Çoğu kişinin de olmuyor. İstesem daha yüksek maaşlı yerler de vardı. Bu imkanım da var ama ‘burası olsun' dedik. Allah razı olsun. Belediyelerin de valiliklerin böyle sınavsız alma yetkisi var. Biz de 4-5 ay önce başvurduk, başvurusu kabul edildi. Uygun görmüşler. Geçen hafta da göreve başladı" diye konuştu.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

Kaynak:Sözcü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.