Önce konser sonra müzikal

Önce konser sonra müzikal

Oyunculuğun yanı sıra single çalışmalarıyla da dikkat çeken Ayça Varlıer,hayranlarının karşısına ‘Tahir ile Zühre’ müzikali ile çıkacak. Müzikal, 'Off-Broadway' yöntemini uygulayarak ilk kez gösterime girmeden önce konser formatında seyirciyle buluşacak

Usta kalem Şefik Onat tarafından yazılan, Eylem Pelit’in bestelediği “Tahir ile Zühre” müzikali için Türkiye’de ilk kez “Off-Broadway” yöntemi uygulanacak. Toplam süresi yaklaşık 2,5 saat olan müzikal, seyircisiyle önce, tüm oyuncuların sahne alacağı 90 dakikalık bir konser aracılığıyla buluşacak. “Tahir ile Zühre” müzikalinin 19 Aralık Salı akşamı Zorlu PSM Drama Sahnesi’nde gerçekleşecek tanıtım konseriyle, oyunun müzikal olarak sahnelenebilmesi için gerekli desteği bulması amaçlanıyor. Senelerdir Broadway’de bu uygulanan yöntemi Türkiye’ye taşıyan müzikal, tamamen “Broadway matematiği” ile yazılmış ve bestelenmiş olmasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

 

Duygu Varlıer’in yapımcılığını, Onur Turan’ın yönetmenliğini üstlendiği müzikalin oyuncu kadrosunda; Ayça Varlıer, Barbaros Büyükakkan, Seyyal Taner, Renan Bilek, Can Bora Geç, Kenan Dağaşan ve Zafer Erdaş yer alıyor. Usta kalem Şefik Onat tarafından yazılan müzikalin besteleri Eylem Pelit’in, kreatif iletişim direktörlüğü Aslı Varlıer Pelit’in, koreografisi ise Nur Sonbahar’ın imzasını taşıyor.  

 

“Tahir ile Zühre” müzikalinin tanıtım konseri; 19 Aralık 2017, Salı akşamı saat 20.30’da Zorlu PSM Drama Sahnesi’nde izlenebilir.  

 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.