Önkibar’dan İmamoğlu’na uyarı! ‘Kendisini eve kapatsın’

Önkibar’dan İmamoğlu’na uyarı! ‘Kendisini eve kapatsın’

Yazar Sabahattin Önkibar, daha önce hiçbir kişinin itibar etmediği ‘Ülkücü’ iddiasına bulunduğu CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu’na uyarıda bulundu. Önkibar, “Ekrem İmamoğlu bugün itibarı ile kendini bir eve kapatsın” dedi.

En son Aydınlık ve Ulusal Kanal’dan kovulunca Odatv’de yazan Sabahattin Önkibar, usulsüzlükler iddiasıyla iptal edilerek yenilenecek İstanbul seçimlerinde daha önce ‘Ülkücü’ iddiasında bulunduğu CHP adayına uyarıda bulundu. Önkibar, CHP adayının son günlerde bir çok hatasını dikkate alarak daha büyük hata yapmaması için kendisini eve kapatmayı önerdi.

Önkibar, “İmamoğlu'na televizyon tuzağı mı kuruluyor” Odatv’ya kaleme aldığı yazıda,

“Onu başkanlıktan edecek şey ise, sadece büyük bir hata yapmasıdır; ki iktidar şimdi onun peşinde! Duyumlarım doğrultusunda buradan uyarıyorum” dedi.

CHP adayını ‘Ülkücü’ olduğunu iddiasında bulunan ve sözde buna karşı çıktığı için MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye saldıran Sabahattin Önkibar Ekrem İmmaoğlu’nun son zamanlarda yaptığı yanlışları göz önünde bulundurarak uyarılarda bulundu.

Önkibar, TV’de canlı yayında program yapma teklifinin CHP adayından gelmesine rağmen bunu AK Parti istemiş gibi lanse ederek, “Bırakın AKP’lileri, siyasal yaşamı boyunca televizyona çıkmayı adeta zül addeden Devlet Bahçeli’nin bu tartışmaya dikkat çekmesi ve teşne olması ilginç değil mi?” ifadelerini kullandı.

Önkibar CHP adayının canlı yayında halk gözünde düşeceği endişesini dile getirdiği yazısını şu şekilde sürdürdü:

“Karşınızda objektif bir gazeteci değil de, siyasi operasyon görevlisi olursa pekala tuzağa düşersiniz ki, hiç şüphe olmasın Ekrem İmamoğlu’nun karşısında öyle birini çıkaracaklar. Ayakları yerden kesilmemeli, “Heeyyyt beee… Kim olursa gelsin, haddini bildirelim…” modunda olmamalı. Zira; iktidar bu işe soyunmuş ve teşvik edici pozisyonda ise, büyük bir oyun kurmuş demektir. Akıl ve strateji, bu basit oyuna düşmemeyi gerektirir.”

“İMAMOĞLU KENDİNİ BİR EVE KAPATSIN”

Önkibar, Ülkücü dediği ancak hiçbir kişi tarafından bu iddiasına destek bulamadığı CHP adayının son zamanlara yaptığı hatalara karşın ‘büyük bir hata’ yapacağı endişesi ile öneride bulunduğu yazısına şu şekilde devam etti: “Abartarak yazayım: Bakın, Ekrem İmamoğlu bugün itibarı ile kendini bir eve kapatsın, vallahi İstanbul’a başkandır. Onu başkanlıktan edecek şey ise, sadece büyük bir hata yapmasıdır; ki iktidar şimdi onun peşinde! Duyumlarım doğrultusunda buradan uyarıyorum:

İmamoğlu’na Binali Yıldırım’la çıkacağı program için, PKK-HDP, FETÖ ve özel yaşam bağlamında tuzağa çekecek montaj hazırlıklar yapılıyor.

“Efendim, yaram yok ki gocunayım” denmesin; zira günümüzün iletişim çağında “çamur at izi kalır” olgusu ya da “Bir şeyin şüyuu, vukuundan beterdir” realitesi hala egemenliğini muhafaza ediyor.

“ASLA VE KAT’A EKRANA ÇIKMAMALIDIR”

Ekrem İmamoğlu eğer aklını ve mağdurluğunu, mağrurlukla takas ederse sadece kendisine değil, bu milletin geleceğine kast edilmiş olacaktır.

Peki, ne mi yapmalı?

Tarafsız bir tartışma zemini için koşullar sunmalı ve yerine getirilmezse, asla ve kat’a ekrana çıkmamalıdır…”

Siyasetcafe.com 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum