Onlarda kapanabilir

Onlarda kapanabilir

Twitter'ı kapattıran Başbakan Erdoğan, Kocaeli mitinginde Facebook ve YouTube'ın kapatılacağı sinyalini verdi. İşte Erdoğan'ın o açıklaması:

 

Şimdi de bu tweet denen olayı kullanıyor. Tweet de ne diyor? Propagandalarını yapmayacağım. Bakanlarıma aynı şekilde. Hakaretler. Kardeşlerim ne dedik? Bu tweeti biz kapatacağız. Tweet'i kapatacağız.


Malum medya bize saldırıyor. Neymiş? Özgürlüklere tahammülsüzlükmüş. Kim olursa olsun dinlemiyorum. Dünya karşımıza dikilse, ülkemin güvenliğini tehdit eden her saldırıya karşı tedbir almak durumundayım.  Bu Twitter denilen kuruluş bu Youtube bu Facebook. Bunlar aileleri kökünden sarstılar. Bunlarda montaj var. Her yol var. Ben aklı selim sahiplerinin nasıl savunduğunu anlamıyorum. Her tür yalan var buralarda. Kalkıp da yapılmamış şeyleri yapılmış gibi anlatanlara tavır almayacak mıyız? Siz bize bu ehliyeti vermediniz mi?

Ülkemizi karıştıracaklar. Gezi olaylarında ne yaptıklarını biliyorsunuz, 17 Aralık’ta neler yaptığını biliyorsunuz. Eee? Duralım mı? Hala seyir mi edelim? Ha şimdi bakıyorsun birileri çıkıyor şunu söylüyor. Herkes Tayyip Erdoğan gibi düşünmek zorunda değil. ben de birileri gibi düşünmek zorunda değilim. Hükümetimize verilen bir irade vardır, bunun gereğini yaparız. Türkiye’de telekomünikasyon işgal altında. Burada her numara yapılıyor. Twitter’a uyarılar yapılıyor. Mahkeme o hesabı kapatmıyor.

Neymiş? Batıda şöyle derler böyle derler. Kim ne dersin? Biz kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Birileri kesmeyecek. Dünyada olanları görüyoruz. Suriye’de 160 bin kişi öldü sesin çıkıyor mu? Tweetlere sahip çıkanlara sesleniyorum, sizin sesiniz çıkıyor mu? Ukrayna’da, Kırım’da olanlar Mısır’da olanlar ortada. Hani özgürlükçüydünüz?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.