'Onun Cumhurbaşkanı olması rüya'

'Onun Cumhurbaşkanı olması rüya'

AKP'yi topa tutan MHP lideri Bahçeli, 30 Mart yerel seçimlerinde gönüllü sandık nöbetçilerine ihtiyaç olduğunu belirtti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Maltepe'de seçim iletişim merkezinin açılışında yaptığı konuşmada 30 Mart yerel seçimlerinde gönüllü sandık nöbetçilerine ihtiyaç olduğunu belirtti ve ''Her sandıkta 2 oyumuz gitmiş olsa toplamdaki oyumuzu düşünün. Çalma almış başını gidiyor. Her şey çalınıyor, oylar da çalınıyor. Simit yiyeyim, çay içeyim, sandığa sonra giderim diyorlar. Ne gelen var ne giden'' dedi.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

"Seçimler dolayısıyla Türkiye'yi il il geziyoruz. Bir çok faaliyetlerimiz olacaktır. 30 Mart seçimleri ülkemiz için çok önemlidir.  1394 seçim çevresinde yapılacaktır. Gördüm ki şu ana kadar Maltepe ve diğer yerler için medya propagandası dışında, en çok yaşanabilir bir belediyecilik anlayışıyla bir paket hazırladık. Maltepe Başkan adayımız Adem Tevetoğlu sırt sırta vererek çok daha güzel hizmetler sunacaktır.

SANDIKLARIN BAŞINDA NÖBET TUTUN

Artık her dava arkadaşım, her bireyim yeter artık deyip, MHP diyeceklerdir. Bu seçimler arkasından iki önemli siyasi olay daha gelişecektir. Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 2015 Haziran'ına kadar vekillik genel seçimleridir 30 Mart tarihi bir dönemdir. Siyasi karakteri değiştirebilecek bir sürecin başlangıcıdır. Bütün İstanbullulardan dileğimiz sandığa gitmelidir.

Çok sayıda sandık var. Değerli dava arkadaşlarımız her türlü fedakarlığı yapıyorlar. Kar, çamur demiyorlar, her türlü imkansızlıklarıyla birbirlerine yardımcı oluyorlar. Bu bir yıl değil, 2 yıl değil tam beşinci yıl. Herkes oy vermeye giderken bazılarının mazareti oluyor. Mazaret kabul edilmemeli. Sandık dava insanları, gönüllü sandık koruyucuları edinmeliyiz, sandıkların başında nöbet tutmalıyız.

HER SANDIKTA 2 OYUMUZ GİTMİŞ OLSA...

Her sandıkta 2 oyumuz gitmiş olsa toplamdaki oyumuzu düşünün. Oyumuzun namusunu koruyamazsak İstanbul'da buna çok dikkat edeceğiz. Çalma almış başını gidiyor. Her şey çalınıyor, oylar da çalınıyor. Her sandıkta resmi görevlilerin dışında gönüllü sandık gönüllüsü istiyorum. Orada olmalı ve oyumuzu çaldırmayız demelisiniz.

NE GELEN VAR NE GİDEN

Evinden çıkıyorlar. Simit yiyeyim, çayımı içeyim sandığı kontrol ederim diyorlar. Ne gelen var ne giden. Biz bunu istemiyoruz. Hanım kardeşlerime özellikle sesleniyorum. Genç kardeşlerime sesleniyorum. Oyunuza sahip çıkın. 18-25 yaş grubu 10 milyondur.

Bunların içerisinde ilk defa 18-19-20 yaşında oy verecekler 3 milyondur. Bu iki rakam ülkenin geleceğini değiştirir. Sandığa gittiklerinde kendilerindeki gücü bir an düşünsünler. Desinler ki biz 10 milyon genciz. Artık biz demokrasinin içindeyiz. Bu iktidara karşı 10 milyon gencimiz el ele tutun, medya aracılığıyla selamlaşın.

İktidara öyle bir ders verin ki fırıldak gibi dönsün yere çakılsın. Sizler öncü olunuz, önder olunuz. Milli devlet için gidiyorum, toprak bütünlüğü için gidiyorum, demokrasi için gidiyorum deyin. Bunlar olmazsa ülkemizin durumu iyi değil. Bugünkü iktidar siyasi ömrünü tüketmiştir.

KUTULARI ÜRETENLERE İADE EDİN

Rüşvet bir toplumu çökertir. Bu hastalığının kökünün kazınması gerekir. Bütün partiler dikkatle hareket etmeliyiz. Kutuları artık üretenlere iade edin. Kasaları kullananlara zaten gereğini söylüyorsunuz. İranlı genç bakanları avucunun içine almış. Bunlara karşı iktidar gözünü kapatıyor. Ama artık bu iktidardan kurtulma zamanı gelmiştir.

ERDOĞAN'IN CUMHURBAŞKANI OLMASI ARTIK RÜYADIR

İktidardan kurtulmanın gününü 30 Mart olarak başlatmalıyız. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın artık geleceği kalmamıştır. Cumhurbaşkanı olması artık rüyadır, hayaldir, hülyadır. Milletimiz artık onlara inanmıyor

Onun için herkese hain diyorlar, herkese saldırıyorlar. Gün gelecek yedi göbeklerinden bunların hesabını MHP sormazsa namerdiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.