Onunla da uğraşacaklar

Onunla da uğraşacaklar

Başbakan Erdoğan partisinin Hatay mitinginde halka hitap etti.

Hatay'daki konuşmasında cemaati eleştiren Başbakan Erdoğan, 'Bunlar Cumhurbaşkanı'nı da dinlediler ama açıklama yapmıyorlar. Çünkü Başbakan'la uğraşıyor ama vakti zamanı geldiğinde onunla da uğraşacaklar' dedi. 


'Reyhanlı saldırısında bizi derinden yaralayan bir başka boyut var' diyen Erdoğan, 'Maalesef Türkiye içinden Hatay içinden birilerinin de bu haince, bu alçakça saldırıya katıldıklarını, destek sağladıklarını tespit ettik. İşte bu ihanet bizi derinden yaraladı' dedi.

Başbakan Erdoğan'ın yaptığı açıklamalar şöyle: 

Seni yürekten selamlıyorum Hatay. 30 Mart seçimleri ülkemiz için hayırlara vesile olsun. Hatay medeniyetiyle büyük bir şehir. Asi Nehri'nin bereketli topraklarını eken insanları ile büyük bir şehir. Şimdi de belediye olarak Büyükşehir. Hatay'ı Büyükşehir statüsüne biz kavuşturduk. Hatay'ın en ücra mahalleleri dahil hizmet alacak. Şunu unutmayın bir iş nasıl başlarsa öyle gider. Hatay'da hizmetler iyi başlasın iyi gitsin diyoruz. 

NAL TOPLAYACAK
 
CHP ve MHP'ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum. Bunlar Hatay'ın Büyükşehir olmasını istemediler. Bunlar şehir yönetmeyi bilmez. Kılıçdaroğlu geçen seçimlerde İstanbul'da aday oldu, kendine bile oy kullanamadı. Bunlara 3 koyun teslim edin kaybederler. Tek bir doğrusu var ‘Yalancıdan Başbakan olmaz' diyor. 5 senedir CHP'nin başında 3 seçim geçirdi halkım bunlara oy vermedi. Şimdi bu seçimde de nal toplayacak. 

DÜRÜST SİYASETÇİ SEÇİM KAYBEDERSE BIRAKIR
 
Kılıçdaroğlu ve Bahçeli bu seçimlerden birinci parti olarak çıkamazsa görevlerinden istifa edebilecekler mi? Bunlarda böyle bir şey yok. Hatay'ın büyükşehir olmasına karşı çıkanlar ne yüzle oy isteyecek. 1 hafta sonra sandıklardayız. Kapı kapı dolaşacağız. Sandıkları AK Parti'nin ampülü ile aydınlatalım. Kardeşi kardeşe düşman etmek için gayret gösterenler var. Sokağı birbirine katıp Türkiye'nin büyümesini engellemeye çalışanlar var. Türkiye'nin kalkınmasını hazmedemeyenler içerden ve dışardan saldırılar başlattılar. 
 
Bu saldırıların ilkini Reyhanlı'da yaptılar. Reyhanlı'da 53 kardeşimizi şehit verdik.

'ONU DA DİNLEMİŞLER'
 
Yahu insanların özel hayatlarını dinleyenlerden alim olur mu? İnsanların yatak odalarını izleyenlerden alim olmaz. Mahkeme kararı dahi olsa başbakanı, bakanları dinleyemezsiniz. Cumhurbaşkanı'ndan söz etmiyorlar şimdi. Başbakanla uğraşıyoruz Cumhurbaşkanı ile neden uğraşalım diyorlar. Onu da dinlemişler. Vakti saati gelince ortaya çıkaracaklar. Bunlar haşhaşi, bunlar montajcı. Bunlar çete, örgüt. Bunların terör örgütünden hiçbir farkı yok. Bunlar CHP'nin de mahremini izleyip yayınladılar. Ne yaptılar hiç…MHP'yi de izleyip kaydettiler, yayınladılar. Şimdi MHP, CHP çıkmış Pensilvanya'nın kuyruğunda siyaset yapıyorlar. CHP'li vekiller Pensilvanya için çok ağır hakaret ettiler şimdi ittifak halindeler. Hiç sesleri çıkmıyor, konuşmuyorlar merak ediyorum. MHP dut yemiş bülbüle döndü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.