Operasyon CHP-HDP ittifakını vurdu

Operasyon CHP-HDP ittifakını vurdu

Türkiye’nin başlattığı Barış Pınarı Harekatı, iç siyaseti de vurdu. Harekat başladıktan sonra bütün partiler destek mesajı yayınlarken HDP işgal olarak tanımladı. Kılıçdaroğlu’nun detek mesajına ise HDP’den tepki geldi.

Fırat Kalkanı Harekatı ve Zeytin Dalı Harekatı ile güney sınırlarımızda kurulması planlanan terör koridoruna karşı girişilen operasyon Başkan Erdoğan verdiği emir ile başladı. TSK Barış Pınarı Harekatı'nı başlatarak terör koridoruna ölümcül darbeyi vurmak için harekete geçti.

HDP TERÖRE VURULAN DARBEDEN HDP RAHATSIZ OLDU


Bölgede barış ve huzur ortamının sağlanması için başlatılan Barış Pınarı Harekatı, PKK'nın siyasi uzantısı HDP'de rahatsızlığa neden oldu.

HDP, Barış Pınarı Harekatı'nı "işgal" olarak nitelendirdi.

 

tw-2.JPG

CHP-HDP İTTİFAKI SARSILDI


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da "Dualarımız, kahraman askerlerimizin burnu dahi kanamadan #BarışPınarıHarekatı'nın bir an önce başarılı bir şekilde tamamlanması için… Allah evlatlarımızı korusun, Allah evlatlarımızı muzaffer eylesin." diye tweet atarak, Türk askerine iyi dileklerini iletti.

Geçmiş dönem HDP Diyarbakır Milletvekili Sibel Yiğitalp ise Kılıçdaroğlu'na, "Ataların mezarda ters dönüyordur." diyerek tepki gösterdi.

tw-3.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.