Orası topraksız Zincirlikuyu mezarlığı

Orası topraksız Zincirlikuyu mezarlığı

Katıldığı bir televizyon programında, hakkındaki hapis cezasıyla ilgili konuşan ünlü şarkıcı Deniz Seki, 'Beni assınlar daha iyi' diyerek gözyaşlarına boğuldu!

"Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası Yargıtay Ceza Genel Kurulu tarafından onanan ve avukatı aracılığıyla Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuruda bulunan Deniz Seki, katıldığı Kenan Erçetingöz'ün Yüz Yüze (Star TV) programında gözyaşlarını tutamadı!

 

Yoksa Çok mu Safsın!
 
Kenan Erçetingöz'ün Günah keçisi mi seçildin yoksa çok mu safsın sorusuna Deniz Seki, "Ben suçsuzum bir tek onu biliyorum. Bana yakıştırılanların hiçbirini yapmadım." sözleriyle cevap vererek hiçbir suçu kabul etmediğinin altını çizdi.
 
Asabının bozulduğunu, yaşananları kaldırabilmenin, taşıyabilmenin kolay olmadığını dile getiren Seki, yaşadıklarının bedelini çok ağır ödediğini şu sözlerle ifade etti:
"Uyuşturucu bile demeyin. Bu zıkkım. Kendime geçmişte zarar verdiğimi açıklamıştım mahkemede. 6 yıl önce olmuş birşey. Ve bunun bedelini çok ağır ödedim. Oldu ve bitti. Ama şimdi üzerime yapışan olay, "temin etti", "bu işin ticaretini yapıyor" vs.. böyle birşey yok! Ben kimseye ne temin ettim, ne de ticaretini yaptım. Sevdiklerim burada, ailem burda nereye kaçacağım ben ya?" 
 
Ünlü şarkıcı, cezaevine yeniden gireceğinin hatırlatılması üzerine gözyaşlarına boğuldu. Hapse gireceğini düşündükçe tüylerinin ürperdiğini ifade eden Seki, yaşadığı psikolojiyi "Yani böyle tepeden bir yere düşmüşüm, çıkamıyorum. Nasıl çıkacağımı da bilmiyorum. Düşününce insanı delirtecek kadar insanı çileden çıkaran bir yer. Hani sen diyorsun ya ne düşünüyorsun diye sana bunun cevabını veremiyorum. Sadece o çirkin yerin kokusu geliyor burnuma. Çok kötü! Allah düşmanımı düşürmesin, o kadar. Hele suçsuzsan o çok ağır birşey" sözleriyle anlatmaya çalıştı.
 
Orası Topraksız Zincirlikuyu Mezarlığı!
 
Tekrar cezaevine girecek olması karşısındaki hissiyatını 'ölürüm' sözüyle ifade eden Seki, 'beni assınlar daha iyi' dedi. İntihar etmeyi düşünüp düşünmediği sorusuna üzerine Seki, annesini hatırlatarak "Hayatım boyunca böyle bir şey düşünmedim, hiçbir zaman da düşünmeyeceğim. Bir kere annemi düşünürüm her şeyden önce. O anneye yazık değil mi ya. Allah korusun. Hiçbir zaman aciz olmadım. Orası topraksız Zincirlikuyu Mezarlığı. Canlı canlı insanlar gömülü orada" benzetmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.