Ordu'da domuz bağıyla öldürülen yaşlı kadının katil zanlıları dayı-yeğen çıktı

Ordu'da domuz bağıyla öldürülen yaşlı kadının katil zanlıları dayı-yeğen çıktı

Ordu'da domuz bağıyla vahşice öldürülen 74 yaşındaki yaşlı kadının cinayet zanlıları dayı-yeğen çıktı.

Ordu'da yalnız yaşadığı evde domuz bağı yöntemi ile çarşafa sarılı halde bulunan 74 yaşındaki yaşlı kadının cinayet zanlıları dayı-yeğen çıktı.

Yalnız yaşayan 74 yaşındaki Makbule Sarı'dan uzun süre haber alamayan kızı, mahalle muhtarından yardım istedi. Muhtar da polise bilgi verdi.

Adrese gelen polis ekipleri, çilingir yardımıyla girdikleri evde Makbule Sarı'nın domuz bağı yöntemiyle el ve ayakları bağlı cansız bedenini çarşafa sarılı halde buldu. Yapılan incelemede evdeki para ve değerli eşyaların çalındığı tespit edildi.

 

KİRALIK ARAÇ SEBEBİYLE BULUNDULAR

 

Cinayete kurban giden yaşlı kadının katil zanlılarını belirlemek için çalışma başlatan polis ekipleri, çevredeki kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Görüntülerden tespit edilen bir aracın kiralık olduğu saptandı. Kiralık araçla cinayetten 1 gün önce ilçeye geldikleri belirlenen Hayrettin G. ve yeğeni Serkan U. gözaltına alındı.

Şüpheliler, polisteki ilk sorgularında cinayeti itiraf etti. Dayı-yeğen cinayeti maddi sıkıntılar nedeniyle işlediklerini söylerken, evden aldıkları 1 kilogram çuval fındığı sattıklarını, televizyonu ise çöpe attıklarını bildirdi.

İkilinin olayda kullandığı eldiven de polis tarafından bulundu. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Fatsa Adliyesi'ne sevk edildi.


YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.