Orhan Gencebay'ın hastaneye kaldırıldığı iddiasına Sevim Emre'den açıklama!

Orhan Gencebay'ın hastaneye kaldırıldığı iddiasına Sevim Emre'den açıklama!

Orhan Gencebay'ın koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırıldığı iddiasına eşi Sevim Emre'den açıklama geldi.

Orhan Gencebay'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve Şişli'deki özel bir hastanede tedavi altına alındığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan ünlü sanatçının eşi Sevim Emre, iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

 

"RUTİN KOTROLLER İÇİN GELDİK"

 

Eşi hakkında ortaya atılan iddiayı "Çirkin" olarak nitelendiren Sevim Emre, "Bu haberleri nereden çıkarıyorlar bilmiyorum. İddiaların kesinlikle aslı astarı yok. Rutin kontroller için hastaneye geldik. Bütün kontrolleri yapıldı. Boş yere yakınlarımızı tedirgin ediyorlar. Sonuçların çıkmasını bekliyoruz. Nasipse yarın taburcu olacak. Orhan babanız gayet iyi. Kale gibi." ifadelerini kullandı.

 

SIKI TEDBİRLER ALARAK KORUNDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ

 

Daha önce koronavirüs salgınıyla ilgili açıklama yapan Gencebay, sıkı tedbirler alarak korunduklarını söylemişti. Gencebay, "Herkes gibi evde bekliyoruz. Maskemizi takıyoruz. Mesafemize dikkat ediyoruz. Evden çıkmıyoruz. Böyle yapmak zorundayız. Gerekenler yapılıyor. Dikkatli olun. Allah'ın izniyle üstesinden geleceğiz. Bundan dolayı kimsenin endişesi olmasın." demişti.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.